onsdag 29 februari 2012

POMPdeLUX

Hej Linda,
Idag öppnade POMPdeLUX webbshop. Jag hittade dit av en slump och blev helt förälskad i dessa barnkläder. Helt fantastiska små modeller som visar upp kläderna också. Titta in själv och njut!
http://www.pompdelux.se/
Här kommer ett smakprov
,







Är det någon som brukar handla deras kläder? Hur är kvaliten isåfall?
Som homeparty försäljare som jag är, blev jag väldigt nyfiken på konceptet, hmm undrar om man ska slänga in en ansökan om att få börja sälja deras kläder...

Någon som har erfarenhet av det?


Trevlig kväll till Er alla.


Kram från Anna

fredag 24 februari 2012

Hej Linda och bloggisar,


Oj, vad tyst det varit på vår blogg ett tag. Kan bara prata för mig själv när jag säger att orken tyvärr gått ur mig. Har väldigt mycket omkring mig just nu, många tankar som far i mitt huvud om framtiden och även om våra projekt här hemma. Så datorn har varit avslagen många kvällar för jag har helt enkelt inte orkat. Hoppas på att allt ska lösa sig snart och att våren kommer, det är min favorit tid på året och då brukar jag piggna till:)




Köksplanerna tar mycket tid och gör mig väldigt nervös...herregud vad dyrt det är med kök. Är det värt det undrar jag ibland. Kan vi klara oss med en mindre renovering? Byta vitvaror bara? Laga lite här och där...

Här kommer lite bilder på hur vårat kök ser ut idag. Vore så kul att höra vad andra tycker, hur ska vi göra och hur mycket ska vi göra. Vi har ju en begränsad budget tyvärr...




Många säger till oss: Men ni som har så fint kök, varför ska ni göra om det?




Men när man börjar titta på detaljerna så kanske man förstår oss bättre. Här har en amatör varit framme och kopplat elen...




Laminatskivan börjar släppa i kanterna och vatten har kommit in under så den bågnar...




Lacken på köksluckorna lossar och de ser rejält "sunkiga" ut, hur mycket man än städar och försöker...




Här har samma amatör (och det är inte vi, utan förra ägaren) varit framme igen. Fläkten sitter på tok för långt in och matoset går åt fel hål när vi steker. Det är en fet hinna över hela köket känns det som vid det här laget och det hjälper inte heller att man torkar och torkar för glatta livet...




Här ser ni köket i en annan vinkel och det är den lilla väggen som vi ska trolla bort och få känslan av kök på andra sidan också...

Ska tillägga att vår diskmaskin inte fungerar, pust..kylskåpets termostat har gått sönder och frysen är kass, så vitvaror ska bytas iallafall.


Så vad tycker ni? Hur mycket renovering behövs:)

Ha en härlig helg, känns det som om våren kanske är på väg???


Kram från Anna

fredag 17 februari 2012

Småprat....

Hej Anna och vänner!
Igår var jag i Västerås och föreläste. Jättekul och så fina ord jag fick tillbaka, det känns bra när man gör skillnad för någon annan :-)

Körde hem i snöstorm för att slänga sig i säng på 1 gång. Men inte förrän jag pussat på 2 sovande barn.
Och i morse fick jag en så fin present av dom. Ett äpple med budskap på, har ni sett dom på Ica?
Det ska bli gott att sätta tänderna i nu i kväll och njuta av att ha världens finaste barn.

Kram linda

tisdag 14 februari 2012

En Kram till er alla!

Hej Anna och vänner...
Vaknar kl 6.00 som vanligt på vardagen och småläser nyheter och facebook på telefonen innan det är dax att väcka barnen. Intressant med fb tycker jag hur många åsikter som svärmar där. Idag handlar det om alla-hjärtans-dag. Många skickar kramar och fina ord och vissa bojkottar det helt. Rent affärsjippo skriver dom.
För mig handlar denna dag om en tanke till alla jag har runt omkring mig oavsett fysiskt eller andligt. Jag handlar inga nallar eller blommor utan njuter av en godare middag som tar längre tid att så vi umgås hela familjen.
Jag passar på att påminna mig om allt vackra, fina jag har omkring mig och kramar min familj lite mer. För mig är detta en bra dag, en dag som påminner mig om hur jag ska göra alla andra dagar med.
Så här kommer en bamsekram till er alla jag känner och inte känner.
Kram linda

måndag 13 februari 2012

solsken med sjukstuga..

Hej Anna och vänner!
Här smyger jag in mer och mer vår, blommor och ljusa textilier kommer fram. Fröpåsar beställs och en ritning på tomten görs så jag vet vad jag ska göra när det är dax.

Idag var en underbar dag, solen sken och det kändes skönt att sticka ut ansiktet och känna solens värme på näsan. Tyvärr var det den enda gången jag fick tid för det. Satt hemma, uppkrupen och jobbade samtidigt som jag tog hand om en liten sjuk tjej. Det är så många sjuka nu, jisses. Bara i hennes klass var nästan hälften av barnen borta.
Jag är glad att jag klarar mig så länge jag gör det. Och jag har 2 intensiva veckor framför mig med föreläsningar och möten som inte kan avbokas. Det är bara att ta lite extra c-vitaminer mm och hålla tummen.

Eller är det någon där ute om har någon hemma-dunderkur att dela med sig av?

Kram Linda

söndag 12 februari 2012

10 år!

Hej på er,
Idag är det 10 år sedan våran son föddes. Herregud, vad tiden går fort, ja det vet väl alla som är föräldrar att ena dagen är de bebisar och nästa dag har de växt om dig själv...(och faktiskt, våran A och jag har samma skostorlek nu hihihi).



Vi blev väckta (ja, du läste rätt VI..) kl 05.30 av att A undrade vad klockan var och när vi tänkte komma in och gratta honom!!! Borde väl varit vi som vaknade först, men han är vääääldigt morgonpigg våran son.Ord och inga visor,bara att kliva upp och se glad ut. Tur att allt var förberett och att alla paket var gömda under sängen. Det har varit en bra dag med släkt, god mat och tårta.

A själv stod för bords dekorationen,







Limegrönt är hans favoritfärg just nu och det blev härligt vårigt med krispiga vita tulpaner till. Anton 10 år byggt i lego, var han väldigt nöjd med och jag måste säga att han är väldigt kreativ våran kille.

GRATTIS världens bästa kille, vi älskar dig så mycket.

Kram från Anna

torsdag 9 februari 2012

Baka, baka liten kaka...

Hej Linda mfl.



Snart är det Alla hjärtans dag, det har väl ingen missat? Hur brukar ni fira den?

Själv har vi födelsedags kalas på söndag för A som blir 10 år och jag tänkte passa på att baka lite tills dess. Blev så förtjust i dessa kakor som Martha Stewart gjort,



Visst gör hon helt underbara kakor, får nog exprimentera lite i köket på lördag:) För nu vattnas det i munnen. Detta är ju en toppen bra grej att ge bort i Alla hjärtans dags present också eller hur?!

Ha en bra dag allesammans.


Kram från Anna

tisdag 7 februari 2012

Denim igen...

Hej Linda och alla ni andra bloggisar,


Jag hann lite mer än att bara elda i helgen som var :) Vår son har sin säng mot en yttervägg och vi bor i ett gammalt och dragit hus (från 1938)...Så nu bestämde jag mig för att sy en säng gavel som ska gå längs med hela sängen, för att skydda lite mot kylan och även för att skona väggen lite.

Maken rensade sin gaderob och då kom jag på att man borde återanvända hans gamla jeans.













Jag hade jeanstyg hemma sen tidigare och på detta sydde jag på bakfickor, hällor och lite andra sköna detaljer, nu finns det alltså en mobilficka, hällor att hänga hörlurar igenom, plats för Nintendo DS, pennor och lite annat smått och gott. A är verkligen helnöjd, nu vill han bara ha en ny färg på sin fondvägg och nya gardiner också, sen är allt ok!!


Ha en fortsatt bra vecka.

Kram från Anna

söndag 5 februari 2012

Eldar i kylan

Hej Linda mfl.




Vilken fin helg det har varit, klarblå himmel och kallt. Förstår av nyheterna på Tv, att det inte är alla som har haft det så tyvärr.

I lördags var det grillning och eldning som gällde här. Först ute och sen inne,








Ja, detta är vår kära vedspis som vi har i köket och det är det enda som INTE ska kastas ut när vi river vårat gamla kök. den ska dock få en liten skönhetsbehandling...

Idag har varit en lugn dag med mycket kökstankar.




Pics från dagens köksbord...första ritningarna från vår köksplanerare, det blev inte som vi tänkt oss. Men det var ju bara första förslaget, lååång väg kvar kan man säga. Nu ritar vi egna för hand, för bilden börjar klarna hur vi vill ha det!

Fortsättning följer...

Ha en super vecka.

Kram från Anna

onsdag 1 februari 2012

Fikapaus...

Hej Anna och bloggare!När man jobbar hemma som jag gör oftast är det mysigt med en liten guldkant i tillvaron. Idag blev det en fika med en välförtjänst minimuffins med smak blåbär och en caffe latte bland annat och saft med kaka till barnen när dom kom hem.

Jag gillar att överraska dom när skoldagen är slut och lite mer mys finns framme när dom kommer hem. Vardagslyx kan man säga...

Kram Linda