onsdag 26 oktober 2011

Julgransförsäljare...

Hej Linda och alla som börjar längta till julen?

Tiden går ju rasande fort, kanske tack vare att vi var bortresta större delen av oktober. Men herregud, vi är snart inne i november och sen går det fort...

I år har jag blivit julgransförsäljare till råga på allt, hi,hi,hi.

Det är faktiskt sant, jag säljer ju inredning för ett norskt inredningsföretag: http://www.perfecthome.se och i deras höstkatalog säljer vi plastgranar.Jag har aldrig ens funderat på att köpa plastgran, men efter att ha sett dessa granar kanske jag ändrar mig. De är otroligt naturtrogna och man slipper ju barren fram till midsommar, stressen med att hinna köpa gran och hitta den "perfekta" granen. Hur gör ni med granen?
Bild från Perfect Home.


Ja, vi får väl se hur det blir med äkta eller oäkta och hur många granar jag säljer i år. Börjar iallafall längta lite till advent och att få pynta huset.


Kramar från Anna

5 kommentarer:

 1. Men gu!! Läste en plats att Perfect Home skulle sälja granar iår, mailade dem igår o frågade om det var så...kunde ju lika gärna frågar dig c",)
  Vi har brukat köpa ädelgran för 500 kr varje år. x antal år så är vi uppe i detsamma...men hur gör man med den härliga granlukten?

  jag har haft ngr homeparties med Perfect Home, ursnygga saker!

  Klem Anna

  SvaraRadera
 2. ALDRIG en plastgran har jag alltid sagt ...men den där ser ju ut som man skulle kuna vara redo för att fundera på om man kanske ska t aett annat beslut ...*ler ..

  Ha en fin Helg och lycka till med försäljningen

  Kram och Hej från Göteborg och mig
  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jaaa, jag har funderat på det där med plastgran....jag är mycket för och mycket emot.....men den som är på bilden är ju jättefin!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Visst kan plastgranar vara fina. Men det är inte det som det handlar om. Det ska vara en riktig (säger jag som köper ädelgran) gran som barrar och är jobbig att ta hem och slänga ut. Grandoften kan heller inte ersättas - vi får inte ersätta allt bra med artificiella saker, då dör vi - inifrån. I år ska vi dock vara lite crazy i vårt granval, dock kan jag inte avslöja det här av den enkla anledningen att vi inte har landat än...

  SvaraRadera