söndag 12 februari 2012

10 år!

Hej på er,
Idag är det 10 år sedan våran son föddes. Herregud, vad tiden går fort, ja det vet väl alla som är föräldrar att ena dagen är de bebisar och nästa dag har de växt om dig själv...(och faktiskt, våran A och jag har samma skostorlek nu hihihi).Vi blev väckta (ja, du läste rätt VI..) kl 05.30 av att A undrade vad klockan var och när vi tänkte komma in och gratta honom!!! Borde väl varit vi som vaknade först, men han är vääääldigt morgonpigg våran son.Ord och inga visor,bara att kliva upp och se glad ut. Tur att allt var förberett och att alla paket var gömda under sängen. Det har varit en bra dag med släkt, god mat och tårta.

A själv stod för bords dekorationen,Limegrönt är hans favoritfärg just nu och det blev härligt vårigt med krispiga vita tulpaner till. Anton 10 år byggt i lego, var han väldigt nöjd med och jag måste säga att han är väldigt kreativ våran kille.

GRATTIS världens bästa kille, vi älskar dig så mycket.

Kram från Anna

4 kommentarer:

 1. Rolig idé, det får testas!
  Har du förresten varit på visningen? Tittade på bilderna och var även och tog en "stadspromenad" i förra veckan. Gick då förbi där. Ser ju.... bara så fantastiskt ut!

  Kram Anna Lena

  SvaraRadera
 2. Fin dukning och pricken över i var helt klart LEGO bokstäverna. Inte är det lätt när dom vaknar så tidigt dom små (eller stora)...gratta honom från oss. Vi ses snart!!! Kram från oss alla

  SvaraRadera
 3. Vilken jättebra idé med bordsdekorationen i Lego! Hälsa och tacka Anton för detta! :)

  SvaraRadera