fredag 31 juli 2009

Sagas "kontor"

Hej Linda,

Idag har vi haft en heldag med barnen på Universeum i Göteborg och sen besökt våra goda vänner som bor alldeles intill detta häftiga upplevelsecenter. Vi har sett alla tänkbara fiskar, grodor och farliga ormar och gjort massor av annat roligt där. Detta är verkligen ett ställe jag hoppas vi kan åka till ihop, nästa gång ni kommer på besök. Gå in på http://www.universeum.se/ för att se mer.
Ja, det har blivit varannan dag äventyr och varannan dag jobba hemma denna semester, så våra småprojekt drar ut på tiden. Men det är ju viktigt att vara med barnen och känna att man verkligen gör något kul på semestern också. Dock har vi slutfört projektet: Sagas lilla "kontor" nu. Här kommer lite bilder på det.
Från början var det en klädkammare inne i Sagas rum, men eftersom hon har ett ganska litet och svårmöblerat rum, har vi nu gjort om det till en liten skrivbordshörna och tagit bort dörren.
På väggen bakom skrivbordet har vi satt upp massor av krokar som Saga sen har fått hänga upp sina favoritsaker på. Det går inte att ta fel på vilken färg som hon har som favoritfärg...Den lilla byrån på skrivbordet är från Ikea och jag har målat den i samma färg som väggen och sen limmat på några av hennes favoritfigurer som knoppar, det var populärt kan jag lova!
Det var allt för idag. Vi hörs snart igen.

Kram från Anna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar