tisdag 4 oktober 2011

Jag vill flytta...

Hej på er!
Och tack alla ni som håller tummen. Som rubriken säger- JAG VILL FLYTTA.

Har ni någon gång gått in i ett främmande hus och känner att varför är jag inte här jämt? Vems möbler står i mitt hus? Så har jag känt båda visningarna och jag vill inte åka därifrån. Helt knäppt att tänka så.


Iallefall.... jag vill ha huset och huset vill ha mig, så enkelt är det. Men banken vill INTE det. Hur gör man då? På fredag ska vi till en ny bank och hoppas att dom ser bättre på våra pengar. Gissa om detta är jobbigt och ännu värre är att ev 1 till vill ha huset.


Tankana går vidare och imorgon åker jag till Göteborg för att ha ett informationsmöte med företaget och sedan en natt i Alingsås för att träffa lilla Rasmus som blivit ett par veckor nu. Åååå vad jag längtar.


Kram till er alla där ute.

Linda

3 kommentarer:

 1. Fyy vilken jobbig situation....håller verkligen tummarna för att den andra banken ger sitt godkännande. fattar att det är frustrerande. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Banker kan vara bra trista! Jag håller tummarna att det löser sig!

  Kramiz Madde

  SvaraRadera
 3. Men vad härligt att ha hittat sitt drömhus! Mindre härligt om det inte blir ert. Vet hur ni känner, vi var lite grann i samma situation för ett tag sedan, då vi hittade ett hus som vi verkligen kände för. Nu blev det tyvärr inte vårt pga just ekonomiska detaljer. Trist....
  Jag önskar dig all lycka till!
  Kram Jennica

  SvaraRadera