onsdag 21 december 2011

Tråkvädet...

Hej Anna och vänner!
Vilket väder va? Ingen julkänsla alls. Vi har lite snö ute på tomten, några vita fläckar här och där. På vår innegård står vår egen lilla hustomte och bara väntar på att vita flingor ska slingra sig ner från molnen.

Visst ser han lite ledsen ut?Ikväll har jag lagt in massa sill, både för att ta med hem till er Anna men även med grannen bara för julmys skull.


Löksill, sherrysill, dragonströmming, lingonsill, yoghurtsill och 2 andra som jag inte minns vad dom hette. Men gott blir det, tyvärr missade jag kameran.


Vad har ni för favoritsill hemma hos er?


Kram Linda

5 kommentarer:

 1. Ja, nog ser han ut att behöva lite snö :) Senapssill och löksill, absolut! Till och med barnen gillar senapssill! Kram.

  SvaraRadera
 2. Så söt Tomte, jag tycker att han ser lite förvånad ut, vilket inte är så konstig- vart tusan är snön??? Jag gjorde en jullisa i går, anta gärna utmaningen ni med;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Ja, han ser lite ledsen ut..
  Jag köper min sill, hann inte med allt i år.
  Senapssill är min favorit..

  Julekram o God Jul! /Tina

  SvaraRadera
 4. Ledsen tomte, stackarn!
  Jag lägger in min sill efter min mors mormors recept och det är bara röd och gul lök, lag och vit- och kryddpeppar, men bara såååå god. Fort och lätt och enkelt.
  Agneta julkram

  SvaraRadera
 5. Åh vad trist att du inte har någon snö!!! Jag håller tummarna för att den börjar raaaasa ner genast!!! Men tomten är ju suuupercharmig även om snön fattas :)))

  Stooooooooooor God Jul-kramiz till dig från mig!!

  /aka

  SvaraRadera