lördag 11 december 2010

Pepparkakshus

Hej Anna och alla ni andra...
Snart är det 3,dje advent och snön ligger vit utanför. En riktig drömjul verkar det bli. Ja, förrutom förkylningar som sänkte mig totalt och fortfarande gör mig seg och slapp.

Fördelen med att bli sjuk är att jag äntligen får tid till att titta runt på alla bloggar igen och oj vad jag har missat mycket. Förra helgen hittade jag detta helt otroliga Pepparkakshus! Jag blir så avundsjuk på vissa som är så duktiga *Hihihi*
Jag är nog talanglös i just sådana arbeten. Men jag mailade och frågade om jag fick visa upp hennes bilder och här är dom. Gå gärna in på hennes blogg för att se alla bilder.
Själv har jag bakat en Fransk Chokladtårta somjag ska ta med till middagen vi ska på i kväll. men det är ett annat inlägg det.
Kram
Linda

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Vad mycket härlig julinspiration man hittade på er blogg:-)
  Och pepparkakshuset var ju helt underbart!!! Har nog inte heller den talangen, men man blir ju bra sugen på att prova på nåt annat än de färdiga byggsatserna...

  kram pernilla

  SvaraRadera
 2. Jösses vilket fint hus. Själv nöjer jag mig med en byggsats från Annas pepparkakor :-)

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul Pernilla med allt jul som finns på bloggarna?
  Och jag håller med er båda, byggsats finns här hemma med. Men jag blev så inspirerad på detta. vem vet, kanske nästa år?
  Kram
  Linda

  SvaraRadera