torsdag 9 december 2010

Shopping

Hej Linda,

Idag gjorde jag och min mentor och en klasskompis ett litet "studiebesök" på Storegården Country Living. En inredningsbutik i lantlig miljö. Dom har även ett cafe på gården, så det blir en trevlig utflykt.


Frågan vi hade var: Vad är det som gör att vissa butiker lyckas så bra, trots uselt läge och nästan ingen marknadsföring?
Och svaret blev: Det måste få ta tid! Och det är mun till mun metoden som ger mest. En nöjd kund delar med sig och kommer tillbaka.


Butiken är belägen i ett gammalt boningshus, och man går från rum till rum och blir alldeles salig av alla vackra saker, priserna är varierande och man kan absolut göra fynd (jag kom hem med en hel påse fynd....Ägarinnan själv var i butiken och vi fick en trevlig pratstund med henne och blev bjudna på glögg. Butiken jobbar väldigt bra med sinnesmarknadsföring tycker jag, alla sinnen får vara med när man vandar runt i huset och lyssnar på musik, känner på produkterna, luktar på underbara doftljus, ser vackra ting och smakar på Lemon Curd, choklad och glögg! En underbar upplevelse som sagt och det visade sig att det funkade på oss iallafall, som gick därifrån med varsinn fylld kasse:)


Alla bilder är lånade från deras hemsida, gå in och titta du också och se vad fint det är. Dit ska vi åka nästa gång du kommer och hälsar på Linda!
Kram från AnnaInga kommentarer:

Skicka en kommentar