lördag 29 januari 2011

Comeback

Hej Linda,

Nu är det dax för mig att göra comeback på vår blogg, har haft så mycket runt omkring mig och har fortfarande. Men nu vill jag ta mig tid för vår lilla blogg.
Ang. vad jag har på mitt sängbord så är det för tillfället inget jag vill ta kort på och visa upp på vår blogg...det är tyvärr damm vi talar om, hi, hi...En annan dag kanske:)

Istället tänkte jag visa upp några bilder på vad vår son har bjudit oss på de senaste fredagarna. Han har fått som uppdrag att planera och göra efterrätterna till våra fredagsmys kvällar och han är så duktig tycker jag.

Melon, klementin, glass, choklad/kola sås och cokladkex i en fin kombination

En annan fredag fick vi: päronmonster med en vindruvsgrotta, lägg märke till bananen med granatäpple i, pricken över i som man säger hi hi hi. Han är så noga att alla ska få exakt likadana tallrikar och kämpar länge och väl.

Här har vi barnens nyårsdessert, som han också komponerade och la upp. Glass och marräng med färska jordgubbar, chokladsås och chokladbokstäver, mums, den skulle vi vuxna inte ha något emot heller!I går kväll fick vi denna underbara dessert, chokladmuffisen hade vi bakat förra veckan tillsammans och fryst in, nu gjorde han en chokladmousse och la på och så hade vi köpt färska hallon att garnera med. Sååå gott och fint för ögat blev det också eller hur?

Som du förstår är vi efterrätts freak i vår familj och vi ser med spänning fram emot nästa fredag och vad vi får då.

Kram från Anna

3 kommentarer:

 1. Gud, vilka härliga kreationer. Jag riktigt känner stämningen som infinner sig runt bordet fredagskvällarna hos Er. Skall verkligen inte komma på tanken att bjuda hem Er en fredag kväll, det skulle vara så att förstöra för Er. Underbart när Anton engagerar sig så...kunde vara en bra idé för Estelle oxå...

  SvaraRadera
 2. Vi blir gärna bortbjudna på fredagkvällar också hi,hi, hi, då kan ju efterrätts kocken följa med och bjuda ett ännu större sällskap på sina underbara kreationer:)

  SvaraRadera
 3. Vilken son!!!!
  Efterätter är ju pricken över i:t liksom.
  Hoppas att allt är fin-fint med dig och familjen.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera