söndag 2 januari 2011

Pastellfärger och ljust

Hej Anna och ni andra!

Nu känns det att julen är slut och tomtar vill ner i sin låda igen. Jag drömmer mig bort i mina gamla Lantlivstidningar med vårrepotage och längtar efter tulpaner och pastellfärger.

Imorgon ska jag nog ta mig ner till Färgtema och titta på tapeter igen till köket. Jag längtar efter att få ta bort det beiga mot något ljust och fräscht. Byta lite tyger och se solen stråla in här.

Än så länge är det dock bara dessa söta St. Paula som får stå för allt detta i mitt kök. Jag hittade dessa söta blommor med krukor på Ica och dom följde med hem utan att tveka en enda gång.

Hoppas ni har det bra,
Kram
Linda

6 kommentarer:

 1. Ja visst börjar man sukta efter lite vår, men jag är då helseg och ligger jämt lite efter så hos mig blir det meeera jul, fniss. Härliga färger i ditt inlägg!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. mmm..ja våren ja..men jag njuter av julen ännu..fniss...men börjar plocka ner i lådan lagom till baran börjar i skolan igen.. Kul att du hittade till min sida och är med på utlottning..så hittade ju jag hit :)) ha det gott !!
  kram Marie

  SvaraRadera
 3. Ville bara lämna ett lite spår efter mig! Mysig blogg du har!

  SvaraRadera
 4. Hej vad kul du kikat in hos mig. Åh du letar tapet du med? KUL! Jag funderar på klassiskt rutiga från Boråstapeter, hmm jag tror det är hos dem jag sett dem...minns varken namn eller annat nu men ska leta idag o återkomma i bloggen med vad jag tror det blir. vi är lediga i en vecka till o vill komma igång, även om vi nog är tidsoptimister. haha Måset lägga golv med, och funderar på enkla Marmoleum från Forbo.

  Ha en härlig 4 januari idag :)

  Lina

  SvaraRadera
 5. De var verkligen jättesöta! Gav absolut lite vårkänsla, trots att det fortfarande är ordentlig vinter. Börjar såklart längta efter våren redan nu, fast det inte är nån idé - det är ju låååångt kvar.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Förstår din längtan efter nya tapeter:) Hos oss är det sovrummet som ska fixas till. Skönt med förändringar och snart är våren här! Gillar bloggen!!

  SvaraRadera