onsdag 1 februari 2012

Fikapaus...

Hej Anna och bloggare!När man jobbar hemma som jag gör oftast är det mysigt med en liten guldkant i tillvaron. Idag blev det en fika med en välförtjänst minimuffins med smak blåbär och en caffe latte bland annat och saft med kaka till barnen när dom kom hem.

Jag gillar att överraska dom när skoldagen är slut och lite mer mys finns framme när dom kommer hem. Vardagslyx kan man säga...

Kram Linda

4 kommentarer:

 1. Vilka finfina inlägg jag missat här!!!! Intressant med era köksplaner! Superfina luckor, kommer bli kanon tror jag!!! Och det går nog att gömma rören i skåpen. Jättefin badrumsinredning också, tack för inspirationen! Vi har tre badrum i vårt stora hus och ett återstår att renovera.

  Vad roligt också att du vill vara med i min utlottning!! Jag håller tummarna:)

  Stoooor kraaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Jag älskar också fika & precis som du skriver är de så underbart roligt att överraska här hemma med en oväntad fika mitt i vardagen. Annars hör fikat här hemma mest helgerna till.

  Har en skön kväll!

  Kramiz Madde

  SvaraRadera
 3. Vardagslyx är fantastiskt! Jag har lovat mig själv att bli bättre på att ta hand om mig själv, att faktiskt ibland prioritera mig själv och inte alla andra, ta vara på små stunder.....som till exempel att lyxa till det ibland med en kaffe från Espresso House på lunchen. Jag har faktiskt skapat en etikett för det på bloggen - Nyårslöfte 2012 - för att "hålla reda på mig själv" så att jag faktiskt inte glömmer bort det! :)

  SvaraRadera