Då var det nytt år igen, tänk vad tiden går fort. Vi hade en fantastisk nyårs afton med våra goda vänner och maten den skulle du gillat Linda...
Jag har nu varit ledig i 10 dagar från jobbet och äntligen börjar jag känna mig utvilad, det tar längre tid än man tror att varva ner. Stort TACK till min chef som fixat och ordnat med shemat så att jag kunnde vara ledig så länge.
Nu ska jag läska dig och övriga med bilder på vår nyårs supé:
Förrätt: tomat & avocadobruschetta med hummer.
Huvudrätt: Vitlöksspäckad oxfile´med potatisgratäng, färska primörer och Uffe´s bearnaissås.
Efterrätt: Jordgubbs och passionsfruktparfait på kladdkaksbotten, garnerad med färska jordgubbar.
Efterrätt: Jordgubbs och passionsfruktparfait på kladdkaksbotten, garnerad med färska jordgubbar.
Våra vänners hem är så vackert och det var precis så silvrigt, frostigt och fantastiskt som jag hade trott att det skulle vara,
Det är vitt och ljus inredning som gäller hemma hos dem och det är så uppiggande att kliva in i denna vackra miljö, man vill ju bara hem och göra om när man besökt hem som deras,
Hoppas Ni alla får ett riktigt gott nytt år nu. Jag ser verkligen fram emot detta år, tror att det kommer bli spännande och fyllt med resor!
Kram från Anna
Tack för din hälsning hos mig!!
SvaraRaderaLampan har jag köpt på ILVA i höstas. Jag tror att den skulle utgå men gå in på hemsidan och kika, ilva.se.
Lycka till!
/Anna-Malin
Halloj! Vilken fantastisk dukning och meny!! Böckerna är köpta på Bluebox, nätbutiken!
SvaraRaderaGod fortsättning!
Kram C
Vi håller med. Det var verkligen en fantastisk nyårskväll och supén var super. Ni har lyckats väl med bilderna - vårt hem ser faktiskt ganska ok ut - kul att läsa kommentarer och se bilderna på din blogg.
SvaraRadera