fredag 7 maj 2010

Bilder från Legoland

Hej Linda,
Nu har det varit tyst från västkusten ett tag. Först var vi ju i Danmark och på Legoland förra helgen och veckan som varit har varit minst sagt hektisk med Perfect Home partyn osv.

Men nu kommer lite bilder från vår helg i Danmark, som tyvärr var regnig, men fantastisk kul. Det bästa var att det är lågsäsong på Legoland och inga köer till attraktionerna, perfekt!

Här ser ni mig och barnen till höger i bild, utanför Legolands entre,

Ett dockhus av lego var bland det första S såg i miniland,


Tåget här var ett måste att ta kort på tyckte A, så att vi kan visa O, som älskar tåg,eller hur?


Sen kom vi till en hel djurpark byggd i lego såklart,


Och titta, plötsligt hittade vi barnens gamla favoriter, Byggare Bob & Vilma...

Mount Rushmore! Hur fascinerande är inte detta verk i verkligheten och nu även i lego, undrar hur lång tid det tog att bygga???


Inne i Brick Shop, där man kan köpa lego i lösvikt, som smågodis. Ser ju hur läckert ut som helst, kan man äta dom??


Och naturligtvis kom vi hem med några souvenirer, för vem behöver inte salt/pepparkar i form av legobitar eller isbitar som ser ut som legogubbar???
Legoland var spännande och roligt både för liten som stor och vi kommer säkert åka dit någon mer gång om våra barn får bestämma (och då hoppas vi att ni följer med)När vi kom hem hade min söta lilla mamma satt in en äppelkvist i vatten som slog ut i blom, så nu kan vi känna vår innomhus iallafall, för ute går det lite trögt tycker jag.

Hoppas ni får en bra helg!
Kram från Anna

1 kommentar:

  1. Hej Anna!
    Härligt med Legoland. Vi hade dock bättre tur med vädret förra våren när vi var där...men som du säger. Det bästa av allt var att det var lågsäsong. Härligt att slippa trängas.
    Kram Jocke

    SvaraRadera