torsdag 13 maj 2010

En vanlig dag som denna

Hej Anna!

Hoppas att allt är bra denna kalla Majmånad. Jag som längtat så mycket efter den goa vårsolen. vi åkte till Plantagen bara för att få njuta lite av att våren faktiskt är påväg. Vi köpte blommor till I´s lekstugerabatt. Den kommer bli så fin. Bilder får komma då det blir grönare.

I morse kom O och I in med kaffe på sängen och en muffins för att väcka oss. Vi sa igår att vi ville sova en stund denna morgon eftersom vi haft lite mycket denna veckan och förra. Kl 07.10 dök dom upp då var det sent nog sa dom, hahahaha, jaja vi kommer att sakna det när dom blivit stora. Men vi fick ligga kvar en stund till då hela köket blev en målarstudio.


O fyllde 9 år i förrgår! Oj vad tilden går, vi satt och pratade med ett par vänner som har barn i 1 och 4-års åldern och vi insåg att vi inte har småbarn längre, 6 och 9 är barn helt plötsligt.
9 år våran lilla goa blondie som önskade sig hårgelé och kam, samtidigt som lego och Harry Potter dräkt var lika viktigt. Ena stunden liten och andra stunden stor. Det är en växlande ålder... Och i helgen ska han och ett par kompisar träffas och ha en Harry Potter kväll med chips och godis. Det var det kalaset han ville ha, han saknar dock A som sällskap.

Ja du det var ett inlägg med familjeprat och det är det som är livet, eller hur?
Kram Linda

1 kommentar:

  1. Vad härligt det lät med frukost på sängen av de små! Ja du tiden går så fort! Jag ser det på våra barn... Bäst att njuta av dom så länge man kan. Försöker ta vara på alla stunder de är hemma. Då kryper vi upp i soffan och bara myser och kollar på tv eller spelar något spel tillsammans...
    kramis Susanne

    SvaraRadera