onsdag 5 maj 2010

Stolt storasyster

Hej Anna!

Här på östra sidan skiner solen och vitsipporna lyser i skogen. Hoppas att ni har det lika hos er. Idag när jag kom hem från jobbet hängde en bukett blommor på ytterdörren och det var grannen som ville ge oss det innan dom reste iväg. Vi ska vara kattvakt och det värmde att få dom som tack. Även om det var innan resan till och med.

Jag har nu utsett mig som en stolt storasyster efter att T tillsammans med 2 klasskamrater blev nominerade på Dokumentärfestivalen. Temat var om mänskliga rättigheter och eftersom han går medialinje gjorde dom en film om utsatta kvinnor. Jag rekomenderar att ni tittar på den och det kan ni göra genom att klicka här en fantastisk film som verkligen berör och självklart blev jag förskräckt av att höra berättelsen. Sa jag att dom fick pris?

Det händer många hemska saker och jag vill ibland stoppa huvudet under sanden och låtsas att inget händer. Jag vill vara och är nog en person som vill se att det alltid finns en positiv lösning och dom gånger det är nattsvart är det extra viktigt att ha familjen runt sig. Och det är en underbar familj jag har. Jag sitter med I i soffan och hon ligger sjuk igen brevid mig. Det har varit mycket sjuka runt oss senaste året känns det som. Men så mysig stund att sitta brevid och mysa lite.
D och O är på kalas och vad ska jag då göra till middag? Det jag kom på är pasta med ruccolapesto.
Jag älskar ruccola, mycket smak och gott till nästan allt. Jag brukar sätta det ute på sommarhalvåret men känner att det är lite för tidigt ännu.
Ha en skön kväll hos er,
Kram
Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar