onsdag 17 augusti 2011

Formex 2011

Hej Anna och bloggare där ute!

Nu är biljetterna registrerade och betalda för höstens Formexmässa. Åååå vad jag längtar.Denna gång ska jag gå både torsdag och lördag. Jag brukar plöja igenom allt på 1 dag men inte i år. Näpp nu ska vara mer strukturerad och verkligen samla på mig all info och alla kataloger jag kan. Även lite inköp blir av men inte så mycket.
Hur många av er ska dit?

Kram Linda

7 kommentarer:

 1. Nämen vad kul!

  Jag ska också på Formex, torsdag och fredag!
  Har du varit där förut?
  Måste få lite tips då om hur det funkar där.

  Hör av dig igen,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt det låter!!! Jag ska inte dit denna gång men hoppas få se härliga inspirationsbilder i bloggvärlden och här inne hos dig på innehållet :)

  Stoooooooooooooor kraaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Glöm inte kameran, snälla!
  agneta kram

  SvaraRadera
 4. Formex har jag besökt i många år när jag hade min presentaffär, men jag har slutat med den nu, så då är det också slut med besöken på Forma, Formex och Formland.
  Njut av allt vackert där!

  SvaraRadera
 5. Heeej vännen!!
  Ja du jag skulle varit där men hinner inte. Försöker satsa på nästa efter nyår. Och då kanske jag får med mig några bloggare här ifrån, vad kul om vi alla kunde ses!!!
  Kommer vara lite avis på dig när dagen kommer;)
  Ha det så gott här ska snart sovas, hihi
  Kramkram / nettan

  SvaraRadera
 6. Åh njuuuut av formex nu!! Vi har ju stängt vår butik pga av tidsbrist :-( men vi älskade formex....Lycka till!! Kram C, ps hoppas du gillade kvällens program inte lika mycket tårar men mycket kärlek!!

  SvaraRadera
 7. I år ska jag faktiskt dit jag med. Ska bli otroligt roligt! Jag ska insupa en massa inspiration tänkte jag :) Ha en riktigt trevlig helg! KRAM Jenny

  SvaraRadera