tisdag 9 augusti 2011

Ogräs...

Hej Linda mfl."Vad är ett ogräs? En planta vars goda egenskaper ingen har upptäckt"
Ralfph Waldo Emerson(1803-1882) amerikansk författare och filosofBra sagt tycker jag, som har gett upp totalt med ogräset i år. Skäms lite när grannarna sneglar över på vår tomt, men va sjutton...jag hinner inte med det och maskrosor kan vara riktigt fina...eller? Hmmm, det kanske är detta jag ska ägna resten av semester till...nej, jag tror inte det, jag umgås med familjen istället. Hur har ni andra det i era trädgårdar nu under semestern?Ha en underbar dag.Kramisar från AnnaP.S. Vi har tydligen problem här på bloggen med layouten, hela högerspalten har hamnat under alla inlägg och radavstånden lever sitt egna lilla liv. Ingen av oss förstår varför men vi jobbar på att lösa det. Hoppas ni tittar in ändå och kan läsa vad vi skriver. D.S.


3 kommentarer:

 1. Ja, det där med ogräs är ett bry.... Här frodas också maskrosorna. Förra året så höll jag på att rensa och rensa i gräsmattan, en väldigt ojämn kamp kan jag meddela. I år gav jag upp när jag såg att förra årets kamp inte gett något alls.... Och visst skäms jag också inför grannarna....men försöker låtsas som ingenting! :)

  Skrev ett inlägg om just ogräs i min andra blogg:
  http://kanelocayenne.blogspot.com/2011/07/funderingar.html
  Jag har ett företag som heter Kanel & Cayenne och jag bloggar där också.

  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Hej igen :)

  Vi är ett nystartat företag, det är jag och en väninna som startat upp Kanel & Cayenne. Än så länge finns vi bara på nätet. Vi har en webshop och olika aktiviteter, såsom inspirationsföreläsningar, pysselkvällar, temakvällar och så vidare.
  Du är välkommen att läsa mer på siten:
  www.kanelocayenne.se

  Jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg om K&C ikväll, eftersom jag fått lite nya läsare! :)

  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Du når mig på:
  anderssonjennica@gmail.com

  SvaraRadera