fredag 19 augusti 2011

Fredagsstök och matprat...

Hej Anna! (och bloggvänner)

Som du vet är det inte alltid ordning i vårt hus. Mycket pyssel, jobb, lek och livet i allmänhet som sätter spår i vårt hem (och säkert några andras med)


I dag ska allt bort, huset ska städas och kuddar fluffas. Det finns inget skönare än att städa bort vardagen för att fira in helgen med mys och familjestund.


Ikväll ska vi göra plockmat, Vi gör det ibland, så dukar vi fram på slaktbänken -hemskt ord JAG VET men kan inte minnas varför vi satte det- men nu säger vi alla så hahah


Iallefall.... Sedan står vi upp, varför måste man sitta vid bordet jämt? Och sedan småäter och umgås. Pratar om vad som hänt under veckan och går igenom allt som inte blivit sagt. Jättemysigt och barnen älskar det!


På bordet kommer det finnas kycklingklubbor, brucetta, örtmarinerade oliver, grönsaker med dipp, Avoccado med wasabi och lax, bröd och ost. Ja,säkert massa annat med.Självklart blir det ett gott glas vin till oss. Ska se om jag kan ta kort så ni får se hur det kan se ut när det är lite mer väldtädat :-)


Hoppas ni har det bra ikväll..


Kram Linda

6 kommentarer:

 1. Det ser så läckert ut med alla grönsakerna, jag blir hungrig!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Åhh, vad det låter underbart! Det gillar jag jättemycket. Att ni pratar och alla berättar om vad som hänt och så. Mysigt! Sånt är viktigt.
  Själv stökar jag runt och packar inför helgen i Danmark på Formland mässan, men borde gå och lägga mig nu. Vi kör klockan 7... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. En riktig mysfredag med andra ord:)
  Trevlig helg på er!
  / Hilla

  SvaraRadera
 4. Vilken toppenidé!!
  Trevlig helg på er!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Så härligt att få se lite verklighet d v s hur det egentligen ser ut i de flesta hem ibland. Vilken mysig fredag! Känner att jag inte riktigt kan vara ifrån bloggvärlden. Det blir nog ett inlägg snart igen.

  Kram o fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Åh vilken middag sen då! Det kan ju inte bli annat än supergott :)

  Självklart får du lägga till mig, jag blir bara otroligt smickrad och glad.

  Kram Anna

  SvaraRadera