söndag 11 oktober 2009

Australien i mitt hjärta!

Hej Linda,
Ja, det är konstigt, men det är framför datorn jag kopplar av också. Här kan man hitta allt, drömma och planera!
Efter en oootroligt hektisk helg så har jag äntligen landat i soffan och drömt mig bort en stund. Planeringen för Australien 2014 fortgår. Ja, vi har faktiskt bestämt år och datum när vi ska åka, måste ha ett mål även om det låter galet långt bort i tiden. Men för det första tar det lång tid att spara till en sån resa och för det andra vill vi att barnen ska vara lite äldre, simmkunniga och ha glädje och minnen av resan i vuxen ålder också. A kommer vara 12 år och S kommer vara 9 år då, perfekt!
Idag har jag koncentrerat mig på Frazer Island, jag har ju varit där förut (i mina unga dar...)Och det är verkligen en paradis ö, fylld av äventyr mm.
Ja, jag fortsätter min planering och drömmen lever vidare. Men nu är det dax att sova för att orka med en, om möjligt ännu hektiskare vecka!
Kram från Anna

1 kommentar:

  1. Det är inte så ofta jag går in och läser din blogg, men när det är något som inspirerar så läser jag det gärna. Men det är ju som du säger HEKTISKA veckor.
    Det låter fantastiskt det dör med Australien. Fortsätt att planera och dröm. Det är drömmarna som håller oss vid liv. Och jag känner att det är mer än en dröm - Ni kommer säkert nå dit. Pressa dej själv och familjen lite lagom mycket så att Ni orkar ända fram. Det måste ju bli en del uppoffringar - men offra inte allt. Man måste ha det gott under tiden också.
    Jag känner för tillfället att renovera hus och lägga en massa pengar på det har låg prioritet. Livet med barnen i "lagom" ålder är så kort. Det börjar NU för Er och oss och håller kanske på i 10 år. Sedan en vacker dag när vi eller Ni planerar att resa till solen säger Anton eller Estelle. -"Nej, fan. Jag vill inte åka med Er på något skittrist resa. Ni suger! Jag skall åka till Mallis med några kompisar istället". Så rådet är: Lev, och upplev tillsammans så mycket Ni kan...Många jättekramar Jocke!

    SvaraRadera