onsdag 10 mars 2010

Trädgårdskurs igen

Hej Anna!
Vilken underbar dag ni verkar haft. Såg så mysigt ut.

Här hemma droppar det från taken +5 grader och snön smälter snabb ser jag.
Ikväll är det dax för trädgårdkursen igen, jag har ritat upp tomten till en av deltagarna och börjat med min egen vilket är absolut svårast. Då kommer begänsningar och hinder. Jag vet ju hur det ser ut hemma hos mig och det är lite svårt att bortse från det. Men alla andra hade som uppgift att rita upp min tills idag och det ser jag verkligen fram emot att se.
Just nu sitter jag och gör dom sista tankarna på ritningen och solen skiner in på kontoret. Greengate muggen är fylld med kaffe och ekologiska geléhjärtan finns framför mig (lurar mig lite att dom är bättre*fniss).
Hade jag inte redan mitt drömjobb hade detta nog blivit mitt nästa steg i livet. Jag tycker att det är såååååå roligt. Undra om jag skulle se mig över någon utbildning(någon som vet?)kanske? Så har vi det ihop, du jobbar med inredning och jag trädgård? Vilken underbar dröm.
Kram kära svägerska för att du finns i mitt liv,

Linda

4 kommentarer:

 1. Oj Linda, där lurade jag dig kanske... Min "fotoskola" är inte inte direkt seriös, jag är absolut ingen expert! Jag kan egentligen inte så mycket om att fota - känns som om det mest är slumpen som avgör om det blir bra bilder eller inte! Tyckte bara det var en rolig bildsekvens...

  Jag tycker dina bilder i detta inlägg var underbara! De förmedlar en härlig känsla, man riktigt ser hur mysigt och roligt du har!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Bertilssons har öppet 11-17 lördag och söndag. Väl värt ett besök. Med eller utan promenad. Kan parkera i närheten. Eller så parkerar man lite längre ifrån....:)

  http://www.bertilssonsstuga.se/

  SvaraRadera
 3. Och då önskar jag att jag hade din talang! Att laga mat känns lite mer viktigt än att baka, det blir mest onödiga godsaker... Men jag tycker det är sååå tråkigt att laga mat! Tur att min man fixar det... Annars skulle jag ha nybakt bröd till både frukost, lunch och middag!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej vilken rolig blogg ni har. Jag gillar iden med brevväxling mellan er. Spännande att läsa. Lycka till med trädgårdskursen. :)

  SvaraRadera