tisdag 19 april 2011

Njuta av ledigheten

Hej Anna och ni andra härliga!


Påsken är min tid, jag älskar påsk. Massa god mat, solen börjar bli varm och jag försöker alltid vara ledig. Igentligen fungerade det inte i år men jag tog mig i kragen och lyssnade på kroppen så nu är jag ledig ändå. Och vad är inte bättre än att läsa lite tidningar och mysa.


Just nu är vi inne i en tuff period och då gäller det att få utrymme till att tänka och landa i nuet. Och jag gör det lättast i att ägna mig åt mitt stora intresse. (som jag delar med många av er vet jag) Inredning i alla former. Det gör mig inspirerad, lycklig och kreativ.


Någon som känner igen sig?
Imorgon är det dax för sillinläggning, vanlig löksill och dragongravad strömming står på listan som första som går ut. Och sedan en underbar citronsill.

Stackars dig Anna som inte äter sill, jag och min bror sitter och planerar och njuter av härligheten. Även min man såklart. Det skulle nog vara svårt att vara gift med mig om man inte gillar sill. För några år sedan gjorde jag och min mor 10 sorters olika sill för 4 pers. Rekord och storhetsvansinne brukar vi kalla den midsommaren haha

Vad äter ni för sill?

Kram Linda

2 kommentarer:

 1. Kikar in o ösnakr dig en härlig påsk med mycket sill! hihi
  Har du träningsvärk idag eller efter långromenaden? :)

  Kram kram
  hoppas vi snart hörs igen

  Lina
  Butik C'est la vie

  SvaraRadera
 2. Hahaha jag du Lina man kan säga att jag inte springer upp för trapporna idag. Aj aj

  Kram Linda

  SvaraRadera