söndag 10 april 2011

Sjuk...

Hej Linda och alla Ni andra,Ja, här ligger jag och tycker synd om mig själv...vackert väder har det varit hela helgen och vad gör jag? Jo, ligger i halsfluss och är helt kass...Nu när äntligen våren är här, typiskt. Men den stannar väl ett tag till hoppas jag, så att jag också får gå ut och hälsa den välkommen!


Men undertiden har jag ju tid att använda datorn lite och planera påskmåltiden:)

Eftersom du Linda, har tagit rollen som sillansvarig. Så tänkte jag ta rollen som dessert ansvarig (inte helt ovanligt i vår familj ha, ha).


När man inte har kunnat äta något på 3 dagar och sen så smått börjar tillfriskna, då blir man alltid sugen på MASSOR av saker, helst allt på en gång eller hur?! Så här kommer ett frosseri från en som ääälskar deserter, godis och annat sött:)Bild från arla.se


Bild från recept.nu

Lägg till bild

Bilder från arla.se


Bild från marthastewart.com


Mmmm, får se om det blir någon av dessa gobitar när ni kommer ner till påsk, men lita på att det kommer finnas lika mycket sött som sill!!

Kram från Anna

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Åååååå vad gott det ska bli till påsk :-)

  Kram till dig
  /Linda

  SvaraRadera
 3. Oj vad mycket gott! Ska prova påa tt baka lite cupcakes i påsk men vill ha fatt i smultronsaft eller liknande så jag kan göra frosting med smultronsmak. INTE det lättaste att få tag i, nån som vet?

  Hoppas du är frisk nu :)

  /7Lina på Butik C'est la vie

  SvaraRadera