måndag 23 maj 2011

Inrednings kurs.

Hej Linda och alla bloggisar,


Tusen TACK för helgen som var kära Linda, alltid lika mysigt att komma upp till er och bli ompysslad.


Som ni andra kanske har förstått så har jag varit på kurs i Stockholm. Tidningen Sköna Hems inredningskurs del 3 närmare bestämt. Så nu är jag diplomerad inredare.


Jag kan varmt rekomendera utbildningen, jag har lärt mig så otroligt mycket.

Full aktivitet vid arbetsbordet, fast just här tar vi en mycket kort kaffepaus, ingen ville vara borta för länge från sitt projekt, tiden är knapp och det är mycket man vill lära sig.
På Sköna Hems redaktionen, där kursen är, finns mängder med tapetprover, matt och tyg prover och allt du kan tänka dig för att få inspiration och möjlighet att inreda ett hem.
För att inte tala om alla underbara inrednings tidningar som finns på en redaktion som denna, bara att bläddra och åter igen bli inspirerad.


Inför detta kurs tillfälle fick vi en uppgift hemskickad en månad innan, ett projekt att jobba med och som vi sen fick finslipa på kursdagarna och slutligen presentera för hela gruppen och kursledaren. Här ser ni en glimt av mitt projekt, en lägenhet på 2 rok och balkong.

Och till sist är det då dags för presentationen, då man får mycket feedback och lär sig av varandras projekt. Helt otroligt att det kan finnas så många olika lösningar i samma lägenhet. 8 personer och 8 olika lösningar, mycket intressant och lärorikt!
Nu ska jag renskriva mina anteckningar och smälta allt jag lärt mig.
Kram från Anna

1 kommentar:

  1. Vad roligt! Jag är också väldigt sugen på att gå deras kurser, alltid bra att höra vad andra tycker först! Kram, Marthina

    SvaraRadera