söndag 15 maj 2011

Reslust

Hej Anna och alla andra bloggare!Här kommer jag in på ett ämne som du gillar Anna :-) Resa. Själv är jag inte alls en van resenär iallefall inte utanför Sverige.Men nu börjar jag få ett sug på att se mig omkring, uppleva och upptäcka. Vi funderar på om vi ev ska åka till Frankrike nästa år. Nu är den stora frågan bila nereller flyga och hyra bil.


Vi ska till södra frankrike isåfall till ett ställe som heter Languedoc, jag har en vän där som startar ett pensionat där inom kort och det vore så roligt att få åka dit. Hennes företag heter Et sens och du kan gå in här för att titta lite om du är lite nyfiken.Själv ska jag jobba lite ikväll. Imorgon ska jag föreläsa för 160 pers så det är bra att vara förberedd.


Kram Linda

2 kommentarer:

 1. Åh det är min dröm! Ha ett litet B&B eller liknande i Italien, eller kanske Frankrike :)
  Klart ni ska bila! Jag har jobbat på flygbolag men är ändå galen i att bila i Europa :)
  Vi hoppas ut o resa i sommar, men i valet o kvalet om vi ska renovera för pengarna istället kan det bli så att vi blir hemma i år igen och bara målar o bygger. Jag som älngtar ihjäl mig till havet och värmen, kankse ändå väljer att stanna hemma.

  Så rolgit att höra av dig igen, jag har varit dålig på att hinna läsa bloggar. Har ett litet hemligt projekt som tar min tid.

  Ser fram emot att höras igen, kram kram från mnig :)

  SvaraRadera
 2. Ja Frankrike lär ju vara sååå vackert. Har inte varit där tyvärr. Kikar in och önskar dig en fin vecka kramar från Maria

  SvaraRadera