lördag 21 maj 2011

Trädgårdsarkitekt?

Hej och godmorgon!


Ännu en solig lördagsmorgon. full fart redan 6.30 när kusinerna är på besök och det finns massa lek i kroppen. Anna har precis lämnat oss för att åka in på Sköna Hems inredningsutbildning steg3, lyckans henne och hejja på. Du är så duktig. Kram
Själv sitter jag och läser om att utbilda mig inom trädgård och om att bli arkitekt. Inte för att jag har så snyggt men jag har ett kreativt intresse för hur det ska se ut ;-) Jag gick en snabbkurs hos Eva von Sydow för ett par år sedan och vad roligt det var. Ritningen som jag gjorde är fortfarande aktuell och vi jobbar på att förverkliga den.
Bland annat fanns odlingslådor på ritningen, här är dom. Nu ska dom oljas med någon färg tror jag, funderar på mörkgrått. I lådorna ligger jordgubbar, potatis, mortötter, flera olika sallader, lök, rödbetor, brytbönor och lite annat smått och gott. Framsidan har jag börjat om från början med mitt kryddland. Det kommer längre fram med ett blogginlägg.


Önskar er alla en underbar lördag,

Kram Linda

3 kommentarer:

 1. Men vad roligt att gå en kurs som du gjort. Jag skall nästa vecka iordngställa min odlinsram och sätta fröer. Jag har ingen kunskap alls, men har längtat så efter att skapa detta.

  Jag tittar in hos dig igen. Tror bestämt att jag kan lära mig en del här :-)

  Ha en toppenfin lördag

  SvaraRadera
 2. Låter fantstiskt roligt. Längtar också efter att få gå kurser i inredning och trädgårdsdesign. Ser ut som om Din trädgård kommer att bli väldigt fin!

  Kram / Maria

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att ni tittade in. Jaga har en längtan till att utbilda mig och hoppas att jag kan börja lite smått snart.
  Kan ju börja med min egen som sagt.

  Trevlig söndagskväll,
  Kram Linda

  SvaraRadera