lördag 9 juli 2011

En hästtjej i familjen?

Hej och godmorgon lördag!
I har pratat länge om att att få träffa hästar men hon tycker att dom är så stora, som tur är tog vår underbara granne med oss till en bekant som har 2 hästar. Vi fick träffa 2 jättefina hästar en stund. I var så glad och nyfiken samtidigt som hon tyckte det var otroligt spännande/läskigt. Det blev inget rida av men leda och rykta gick bra.
Vi var inne i stallet och kollade runt och tittade på sadlarna och alla "verktyg" som finns för hästar. Jätteroligt att se hennes intresse för hästarna, hon har nämligen inte haft något speciellt intresse utan gillat allt och inget. Annat än hennes bror som haft massa perioder i sitt liv, hittar han något som intresserar honom så läser han allt han kommer över.


Nu är frågan, blir hon en hästtjej? Inte mig emot, jag gillar att vara i stall och runt hästar.


Har ni varit ute i skogen något? Nu finns det massa dina blåbär. Mums till paj!


Kram Linda

2 kommentarer:

 1. Det är underbart med hästar. Under hela min uppväxt var det hästar som gällde. Jag var lyckligt lottad o fick möjlighet att ha egen häst och det blev så småningom mycket tävlande både i dressyr o hoppning. En tid i livet som betydde mycket för mig. Nu har jag själv två små döttrar som rider hos mormor o morfar ibland. Vet inte om jag hoppas på att de ska bli hästtjejer m tanke på kostnaderna ;) Oj det blev en lång kommentar.

  Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag hade en kort karriär på häst med föll av olyckligt och kom aldrig upp igen. Men kan sakna det ibland.
  Och japp det kostar :-) men vad gör man inte för att hjälpa dom med sina intressen.
  Kram Linda

  SvaraRadera