måndag 18 juli 2011

Hej Linda mfl.Nu är det verkligen segt, 4 dagar kvar att jobba innan det är semester, men min kropp har nog bestämt sig för att gå nu...så trött på morgnarna bläää för väckarklockor!! Tänk om man vore en katt...
Jag älskar verkligen katter, dom är så härligt egna, om dom kommer till dig så är det för att dom älskar dig och själva vill, dom tar dagen som den kommer, sover när dom känner för det..
Den nyfikna modellen på bilderna är vår grannes katt, världens snällaste och barnkäraste katt. Ska jag nån gång ha egen katt, hoppas jag den liknar henne till sättet.
Ibland smiter hon in till oss och hjälper mig med bloggen:))


Ha en bra dag ellesammans.

Kram från Anna

4 kommentarer:

 1. Ja, katter upptar en stor del av mitt hjärta dom är underbara och den du visar är ju bara för söt! Kul när den kommer och hälsar på!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Jag älskar oxå katter, har en jag med- min bebis. Men jag har dock inte lärt min att blogga än;) Så himla söt din är. Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Kul att titta in här! Det är bara för at du vet att semstern är nära som du är sååå trött! Så är det för mig med varje år! Katter är fantastiska men jag är ännu svagar för hundar! :) Önskar dig en härlig dag!

  SvaraRadera
 4. Visst är det underbart med katter. De är så självständiga och egensinniga vilket är coolt på något sätt. Fina bilder!
  Nu är det snart dags för din semester :-) Ha det så bra!
  Kram
  Ann-Sofie

  SvaraRadera