söndag 7 augusti 2011

Färger som styr mitt liv..

Hej Anna och ni andra!


Idag bjuder jag på en gammal bild, (satt och letade inspiration till dukning för kvällen) inte för att jag har bildbrist utan blir så full iskratt när jag tänker på hur jag fungerar. Jag måste berätta:


När det är mars och vårsolen börjar titta in får jag en så stor längtan över att ha inredning i lime-färg. Allt från plädar, kuddar, skålar mm i inredningen. Jag är inte någon "grön" person vilket gör detta ännu konstigare. Helt plötsligt kommer det in blommor och servetter som lyser grönt.


Ja, och sedan tar det ett par veckor och allt lägger sig, då vill jag ha new englandstil. Iiiinget är så snyggt som blått, vitt och rött. Båtmotiv skulle klä våra vägar bäst, helt klart. Jag går loss på tampar och segeldukar.


Nu i augusti händer något nytt se ni. Helt plötsligt finns det en färgtyp som ropar på mig och det är rostfärger. Jag var ute i förrådet härrom dagen och hittade vår gamla våg mitt i allt skräp. Och jisses vad glad jag blev. Organge och fin, så nu står den här inne IGEN i augusti för att få rönnbär på sitt fat. Mina mina muggar i rostfärger åker fram och jag vill få in äpplen, ljus och baka. Kräftor, nypon och rönnbär passar bäst hos mig.


Jag blir så full i skratt för självklart blir det lite blandad mix här hemma när jag inte kan bestämma mig. Speciellt eftersom jag igentligen älskar den romantiska stilen i vitt och pastellfärger, slitet och hemtrevligt.


Känner någon igen sig?


Kram Linda

9 kommentarer:

 1. Å, rönnbär, så snyggt att ta in, har sett massor ute nu. Visst är det kul att varva färgercefter årstid! Kram

  SvaraRadera
 2. Jajamensan, visst känner jag igen mig.....man skulle ha ett hus för var säsong och var stämning. När det blir augusti får jag alltid lust att sticka, helst tjocka ollar med flätor på!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Absolut! Man följer årstiderna! Kram Marthina

  SvaraRadera
 4. Nej, jag känner inte igen mig alls. Jag är förmodligen en tråkmåns som har svårt att bryta in andra färger än de jag inrett i. Jag håller mig till min bas och har väldigt svårt att lägag till annan färg :-)

  Ha det fint

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker dukning!!! Och jaaaaaaaaaaaa, haha, visst känner jag igen mig!! Blir tokig på mig själv ibland, haha.

  Kul inlägg :)))))

  Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Ett hus för varje stämning var det någon skrev här ovanför, och det låter väl bra! :)
  Jag känner absolut igen mig! Jag vill också förändra efter säsong, även om det inte alltid är möjligt. Och framför allt så har jag svårt för att bestämma mig för vad som är "min stil". Ibland vill jag ha det vitt, vitt, vitt och ibland vill jag ha det romantiskt med pasteller och blommor. Ibland vill jag ha det naturnära med mycket khakifärger och naturliga inslag som trä och sten. Ibland så..... Ja, och sådär kan jag hålla på! :)

  Men jag har kommit fram till att det är väl det som är min stil! Att jag har förmågan att förändra mig, och någonstans i allt så hittar man nog min stil trots allt. För enligt de som känner mig så kan de enkelt säga "det där är typiskt Jennica"! :)

  SvaraRadera
 7. Jomenvisst serru, jag känner igen mig! Hepp.

  Lina :)

  SvaraRadera
 8. Ha Ha Ha - Linda du är för underbar!! Men om jag ska erkänna så har jag nog lite liknande läggning : )
  STOR kram

  SvaraRadera