onsdag 10 augusti 2011

Kräftskiva? Japp såklart...

Hej Anna och andra runt oss!

Nu börjar dom mörka kvällarna komma närmare och närmare. Små ljusstakar ställs fram och filtar hängs på stolsryggen. Väd är det som händer då?


Joooo, då är det dax för kräftskiva trallalalalaaaa. Kräfskiva jippi hurra.

Jag ÄLSKAR skaldjur och absolut mest kräftor. Vem gör inte det höll jag på att säga men så är det inte för alla eller hur Anna :-)
Men jag njuter.... Och en sak till som händer dessa tider är allt man kan ta fram och duka med. Därför lägger jag ut några kort idag som ska inspirera oss alla att fixa en kräftskiva men västerbottenpaj, kantarelltoast, chiliailoli, lite öl, en och annan snaps och kanske några spännande pannacotta till efterrätt.





Förutom all inspiration som jag gav idag :-) vill jag tacka er alla så mycket för era kommentarer om min cafédröm. Så glad jag blev och peppad. Dock finns det vissa saker i mitt liv som gör att jag inte bara kan hoppa ut och starta rakt upp och ner. Bland annat driver jag redan ett företag och då är det inte lika lätt att investera i ännu ett. Men jag lovar att uppdatera er om vad som händer för jag hoppas att något är på gång allefall....

Tills dess önskar jag er en härlig onsdagskväll.

Kram Linda

8 kommentarer:

  1. oj villka vackra bilder,å vad sugen jag blev på kräftkalas.kram

    SvaraRadera
  2. Hejsan!

    Tack för din gulliga kommentar hos mig!
    Japp!! Det GÅR!

    Ja tänk...nu är den här sommaren snart över och allt blir mörkare och kallare...fast kräftskiva är ju något utöver! GottGott!!Kanske för att man inte ger sig utan sitter ute och huttrar under filten för kräftor smakar godare ute tycker jag!
    Inspirerande bilder du lagt ut!
    Och jag har en likadan som din syster...ingen skaldjursfantast, men desto mer till mig!!!

    Kul att ni bloggar tillsammans!
    Jag lägger er i min blogglista om det är OK?

    Kram Hilla

    SvaraRadera
  3. Underbara bilder! Älskar också kräftor! Ska kanske ordna en kräftskiva, blev lite sugen när jag såg hur fint man kan göra! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vilka fantastiska bilder! Inbjudande och inspirerande. Jag är ingen större skaldjursfantast, faktiskt, törs knappt säga det....men det är OK och kräftskivor är kul tillställningar.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  5. Underbara dukningar! Plötsligt kändes det inte så tokigt med höst ändå... :)

    Ha en bra dag!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  6. Oj, så sugen på kräftor jag blev nu :-)

    Fina bilder!

    SvaraRadera
  7. Åh, vad jag gillar de orange lyktorna och glas lykorna!

    De är såå himla fina!

    Kramiz Madde

    SvaraRadera
  8. Låter gott! Här blir det kräftskiva till helgen, kantarellpaj, västerbottenpaj, krabbpaj och citronmousse med bär till efterrätt!!;))) Mumma!!;))

    SvaraRadera