söndag 21 augusti 2011

Skolväskorna packas...

Hej Anna och ni andra!
Sista söndagen innan skolan börjar på allvar.

I börjar 1;an imorgon och O 4;an, jisses vilka stora barn. Själv är jag inte en dag äldre än 25 men barnen blir äldre. Hur går det till? Hahaha
I år känns det mycket större med skolstarten. Mycket för att dom börjar i helt ny skola. Från att vara i från varandra på olika skolor ska dom vara tillsammans och det gillar dom båda två. Skönt att kunna träffas på rasterna säger dom och jag tror det. Dom gillar att ha varandra nära,både för att leka men absolut om man vill bråka :-) som dom gör periodvis.

Detta med skolstart gillar jag. Gå i butiker och köpa pennor, sudd, mappar och pennskrin för året och sedan packa ner allt, lägga fram kläderna på kvällen, duscha och fixa till lite extra.

Det är ingen bristvara här hemma men det hör till känner jag. Och någon som kan det där med skolstartinspiration är www.marthastewart.com ååå vad jag vill fixa med deras rum varje skolstart.

Någon mer som gillar det?

Kram Linda

5 kommentarer:

 1. Tack för din fina hälsning!
  Härligt med skolstart och ny skola visst är det spännande.
  Ha en jättefin dag
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Skolstart, ja, det kan jag sakna ibland, det var spännande att börja på ny kula. Jag har alltid tyckt om att gå i skolan, har nog gjort det lite för många år om jag tänker efter, men det är ju så kul att lära!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Här är både skoltjejen och dagistjejen inne på sin andra vecka! Visst är det speciellt! Nya kläder, ny skolväska, nytt schema, nya rutiner och i år även ny lärare för Jossan som börjar 5:an.

  Och så var det ju det där med att de växer....men vi förblir lika unga....mystiskt..... ;)

  Kram Jennica

  SvaraRadera
 4. Min lilla kille, Isak började i 1:an i måndags och jag inser att han inte är en lite kille längre... Jag blir nästan lite vemodig varje läsårsstart! De andra grabbarna har precis böjrat 5:an och 8:an och är riktigt stora nu.

  Kramiz Madde

  SvaraRadera
 5. Det är spännande med skolstart! Fjärilar i magen och förväntan. Jag hoppas att allt gick bra och att de trivs utmärkt?

  Här är det dags för skolstart i morgon och det har legat en doft av förväntan över huset hela dagen.

  Jag vill också passa på att berätta att du vann ett tröstpris i min höstutlottning Linda så maila mig din adress på: minplatsisolen@hotmail.se så skickar jag din vinst bums. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera