lördag 31 mars 2012

Åldersnojja

God morgon Anna och vänner!
Ute ligger ett lager med snö och det kommer små små flingor. Jisses jag som trodde det var vår nu... Och jag som precis har inhandlat ett par converse. Ni vet, vara lite vårsnygg :-)
Har inte ägt några på några år, faktiskt var det när  jag var 15 år och det blir hmm 5,6,7-12,13-16-20 aaaaaa 23 år sedan.....  Vad hände nu?
23??????? Hur gick det till?
Jag älskar min ålder just nu men kan få en liten panikkänsla ibland av att jag inte hunnit med allt jag velat. Kanske därför jag köpte nya, för att mentalt backa tiden lite hahahah
Iallafall så älskar jag dom och tänker svajja ner mot centrum och inhandla lite jeans till barnen.

                                            

Och jag kommer njuta av att vara 38 år men mentalt 15 hahahaha

Önskar er alla en härligt lördag
Kram Linda

6 kommentarer:

 1. Tjusigt! :) Ja, var tog de senaste åren vägen? Det känns inte som det var så längesedan jag var i 20-års åldern men faktum är ju att jag fyller 40 i år. Kan det vara möjligt? ;)

  Men kanske är det inte så dumt att bli påmind om både sin ålder och dödlighet för att få ändan ur vagnen och ta tag i de där drömmarna. Varför vänta?

  Ha en fin helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hihi helt rätt att kränga på dig ett par;) Kram

  SvaraRadera
 3. Jamen visst är det besvärligt det där! :) Jag kan helt ärligt bli lite förskräckt när jag ser mig själv i spegeln ibland. Den som är inuti är inte riktigt samma som utanpå... Konstigt det där! :)

  SvaraRadera
 4. haha, snyggt!
  har du läst bloggen anna of sweden? Om inte rekommenderar jag den!
  Hon hade ett inlägg om att när hon bodde "over there" kunde hon o väninnorna småle åt alla svenskar i sina converse...nu har hon dem själv!!

  Njut dojjorna, våren o påsken, Klem Anna

  SvaraRadera
 5. Helt rätt så ska det vara! Själv har jag sett mina första grå hår och blev lite åldersnojig men det finns ju botemedel mot det med ;-)

  Tråkigt med snö men förhoppningsvis försvinner den väl snabbt. vi har klarat oss från snö hittills men det är riktigt kallt på nätterna. Värmen får gärna komma tillbaka!

  Ha dé fint!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack alla ni för era goa kommentarer...
  Känns som ni förstår meig.
  Kram Linda

  SvaraRadera