lördag 14 april 2012

Ibland kommer livet emellan=paus

Hej alla vänner!
Ibland händer saker i livet man inte kan förutse, saker som händer av olika skäl från ena dagen till den andra. Det har hänt här. Vi har valt att ta en paus från bloggen vi har tillsammans för privata skäl. Det har vi sagt från början, händer något någon av oss är det en självklarhet att vi pausar tillsammans. Tiden räcker inte alltid till när vardagen är som mest hektisk. Vi har bloggen ihop för att ha kontakten på fler sätt en ett. Nu när livet tar andra en andra väg så tar vi en stund i paus och när tiden är mogen så fortsätter vi tillsammans med på bloggen. Bästa vänner som vi är.

Linda har en annan blogg som startades för länge sedan som heter www.hemmapaekbacken.blogspot.com  som hon kommer skriva i under tiden när hon vill och kan. Vill ni följa henne där blir hon jätteglad.

Vi önskar er alla lycka till med allt ni har runt er,

Kram Anna & Linda

5 kommentarer:

 1. Hej!! Läste på en anna blogg att Linda skulle blogga på Hemma på Ekbacken. Jag hänger på där tills ni båda är tillbaka här c",)
  Lycka till med det livet har kommit emellan med, Klem Anna

  SvaraRadera
 2. Men oj, det knyter sig i magen på mig!! vad det än är som har hänt hoppas jag att ni är ok och kommer tillbaka när ni orkar igen! Pyssar, kramar och kärlek Ulla

  SvaraRadera
 3. Asch, så tråkigt!
  Ha det så gott, så hoppas jag vi "ses" snart igen :)
  Kram kram Anna Lena

  SvaraRadera
 4. Yoսr mode off telling аll in tҺis article іs really pleasant, eveгy one be
  capable of effortlessly knoԝ it, Thɑnks а lot.

  Here is my blog post used trucks for sale

  SvaraRadera