söndag 3 juli 2011

Bröllopsdag del nr 2

Hej Anna mm!

Helgen börjar gå mot sitt slut och vi har haft en fantastisk helg. Idag tänkte jag visa lite bilder från i fredags när vi hade vår 11:e bröllopsdag. Vad roligt det är att få duka fint och pyssla till middagen även om det bara är för mig, D och barnen. Otroligt vad fort åren går. Och tiden sätter spår och visst har vi haft tuffa stunder som alla andra men ändå finns ingen tvekan om vem mannen i mitt liv är. Vissa dagar blir jag så trött på allt vårt tjat om vardagslunk och av ren trötthet som ger mig känsla att bara få vara ensam. Känner någon igen sig? Sedan hinner han inte knappt lämna huset för att handla mat så saknar jag honom och hans närvaro. Alla samtal och mysiga stunder gör oss bara starkare ihop. Han är underbar, omtänksam och min bästa vän (förutom du Anna hihihihi) Vi kan sitta och prata om allt och hans nyfikenhet i mina intressen beundrar jag honom för och jag vet att han lyssnar, förstår och finns där dom dagar jag behöver honom som mest Vår bröllopsdag har vi som familjedag där vi lägger all tid på oss 4 i familjen. Vi badade, spelade spel och myste med varandra, inga stora saker men viktiga för oss. Och sedan stod jag och sonen i köket för att laga massa mat. (jag har lite dille tror jag på att göra massa mat) Bubbel fanns såklart med i bilden. En dryck jag njuter av att få, inte blir det ofta men ack så gott.
Tyvärr blev alla korten på maten så hemska så ni får njuta av att se efterrätten bara som jag och dottern fixade, det var limemarinerade jordgubbar på vit chokladmousse. Recept hittar du här Vi satt ute länge denna varma sommarkväll för att småprata, tänka på framtiden och drömma bort i allt vi vill göra. Men det håller jag för mig själv :-)
Kram Linda

4 kommentarer:

 1. Stort grattis på er bröllopsdag i efterhand. Minns det som om det vore igår, du var så vacker och D var så stilig. Jag önskar er många, många lyckliga år till ihop. Kram vännen

  SvaraRadera
 2. Å så mysigt, ja min man är min högra hand trots vardagsgnabb, hihi. Skulle inte vilja ha en vardag utan honom<3
  Ja jag tror det blir vitmålat men inte just nu. Ska ta huset först, hihi.
  Jag skäms att berätta att det inte blev någon prommis i moers, jag gick ut och målade i stället ;( men i morgon blir det...kl. 06.00 ringer det, och så ut hihi.
  Ha det gott kramkram / nettan

  SvaraRadera
 3. Fin dukning och väldigt somrig.
  Grattis i efterhand på bröllopsdagen :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder från er dag. Grattis i efterhand. Förstår vad du menar med det där med behovet att ibland vara ensam men samtidigt känna så stor uppskattning över den man delar livet med. Jag känner mig också lyckigt lottad över min stora kärlek :)

  Ha en fin måndag!
  Kram

  SvaraRadera