torsdag 21 juli 2011

Gotland- adjö för denna gång

Hej Anna och alla bloggvänner!Nu är det slut med Gotland för i år och just i skrivandet stund sitter jag med en kopp kaffe hemma hos dig Anna och njuter av alla bloggar jag har att gå igenom efter en 1 veckas tystnad. Ingen uppkoppling alls där jag var, men massa andra roliga saker som jag gjort. Idag visar jag favoritbilderna från Fårö. Jag minns inte vad detta café heter men återkommer om det så snart jag kan.



Vackert var det iallefall och säkert jättemysigt att äta där på kvällen. Tänk när dom tänder alla lampot och massa ljus. Smart att ta vara på en lada som brunnit ner, eller hur?


Resan var jättemysig och vi har verkligen haft semester. Ledig och totalt lugnt. Jätteskönt och tid för fördjupande tankar som jag hoppas kan leda mig vidare. Mer om det en annan gång. Tyvärr har det blivit mindre med motion så nu Anna ska vi ut när jag är hos dig :-)

(Vi får peppa varandra, du med socker och jag med vikt/träning)



Kram från en bloggsugen Linda

5 kommentarer:

  1. Ni har haft det fin på Gotland och det kan jag förstå!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  2. Hej Linda!

    Jag har ju fortfarande inte varit på Gotland, men tycker ju det ser så fint ut varje gång jag ser bilder! Låter skönt med en lugn semester utan dator. Det har jag inte lyckats med i år...

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Heeeej! Så roligt att höra av dig igen. vilken härlig semester. Måste bara åka dit snart. Det säger jag ofta. har du boendetips till oss? :) Maila gärna på lina@cestlavie.se
    Ett café på Fårö har just köpt en massa fint från min butik. Borde kanske leverera dem själv ? hihi

    SvaraRadera
  4. Välkommen hem och tillbaka till bloggvärlden :)
    Så härligt ni verkar ha haft det. Finfina bilder!
    Kram
    Ann-Sofie

    SvaraRadera
  5. Tack för din visit på min blogg och dina fina ord!

    Åh, vad jag fick längtan till Gotland när jag läser ditt inlägg. Jag var där för 12 år sedan och det är en underbar ö!

    Kramiz Madde

    SvaraRadera