tisdag 12 juli 2011

Hej Gotland...

Och hej bloggare!
Förra året var vi på snabbisbesök på Gotland och hann med en hel del. Imorgon bär det av igen, en hel vecka ska jag spendera där tillsammans med mig kollega och våra familjer. Vi var då mest uppe på norra sidan och tittade men denna gången ska jag rikta in mig på den södra och hoppas även på att vi kommer till Fårö som alla pratar om.

Nu är frågan, vad ska jag se? Vad finns det att uppleva? Självklart så blir det en tur till turistinformationen. M9n kollegas man är uppväxt på Gotland så han vet ju en hel del med. Men jag tar gära emot era tips om ni har något.

Korten kommer från förra året och snart blir ni uppdaterade på lite nya. Jag kommer nu att vara tyst på vår blogg men tittar in till er ibland. (och Anna vi ses snart jippi vad kul det ska bli)

Tills dess önskar jag er alla en underbar vecka med hopp om strålande sol och massa bad.
Kram Linda

8 kommentarer:

 1. Så mysigt. Gotland är så fint.:-) Stina

  SvaraRadera
 2. Hej , jag har aldrig varit på Gotland men ser gärna dina bilder och tips så kan jag åka sen, hihi
  Ha en skönskön semester <3
  Kramkram / Nettan

  SvaraRadera
 3. Jag har varit på Gotland en gång men det är många år sedan. Verkligen mysigt att sommarsemestra där. Önskar dig en härlig Gotlandsvistelse!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så härligt!! Jag har personligen aldrig varit på Gotland, men en vacker dag ska jag ta mig dit! :)

  Ha en skön semester!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Put on your red shoes! Snygga skor! Ha det så fint på Gotland, det var länge sedan jag var där, men håll utkik efter blåelden, den blommar överallt!
  Agnetakram

  SvaraRadera
 6. Leva Kungslador och Kneipbyns vattenland... å så kollar jag om du har nga nya tips till mig när vi ska åka om ngn vecka : )
  Ha det så skönt!
  STOOOR kram

  SvaraRadera
 7. Kom ju på en till sak, kolla upp drak Johan (tror jag det hette) jätte fina drakar (flyga drake är = semester i vår Fam) Kram å kram

  SvaraRadera
 8. Verkligen min drömsemester! Jag har aldrig varit där, men jag kan tänka mig hur underbart det är.
  Mys som bara den!
  Kram Malin

  SvaraRadera