torsdag 14 juli 2011

Socker beroende

Hej semesterfirare,

Hoppas ni har det bra på semestern, själv jobbar jag en vecka till innan det är dax.


Jag måste skryta lite och berätta att jag har hållt mig helt borta från socker i 3 dagar nu. Ha, ha, ha tänker många av er därute, det är väl ingen konst.

Men jag är verkligen sockerberoende, så just nu sitter jag med värsta abstinens besvären och försöker tänka på allt annat än socker, godis, kakor osv. (förtår de som försöker sluta röka, för det är nog lika svårt).


Nån mer som har problem med detta och som tagit sig ur sitt sockerberoende? Kom gärna med tips och pepping:)Bild från okänd källa.

Det var t.o.m lite jobbigt att titta på mitt favoritprogram - Leila bakar i Frankrike på TV4 plus igår... då rann "snålvattnet" i mungiporna hi,hi,hi.

Ni har väl inte missat hennes nya programserie? Underbar miljö, vackra ting och massor av goda recept!
Bilder från recept.nu där man också hittar alla goda recept.

Ni fattar va´? Hur gott ser inte detta ut? Vill så gärna testa och baka dessa, men NEJ! Det blir inget med det på ett bra tag.


Ha en fortsatt bra semester.

Kram från Anna

4 kommentarer:

 1. Hihi jag förstår dig helt och hållet. är världens gottegris. Mitt motto har varit " en snickers om dagen håller doktorn borta från magen" hihi. Men så blev det inte,,,
  <Tips att sluta är svårt oftast blir man sugen när man är rastlös. Jag har "slutat" många gånger hihi. JAg brukar ta ett stort!! glas riktigt kallt vatten och sedan sysselsätta mig, damsuga eller något:)
  Det är definitivt lika svårt som att sluta röka mm.
  Här hemma har vi en tonåring som älskar att baka, ikväll har hon bakat winerbröd...du förstår hur svårt det är här,,, ;)
  Lycka till Kramkram / Nettan

  SvaraRadera
 2. Håller med dig, lider av precis samma syndrom. Än syns det dock inte på kroppen, men en dag kryper det säkert på...huga!!

  Hoppas din semester blir skön! Gott att ha den framför sig..;)

  SvaraRadera
 3. Hejja dig fortsätt att kämpa! Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Tack för tips och pepping. Idag var det extra svårt, då en kollega hade tårts med till jobbet. Men jag klarade det!! Kram till er alla.

  SvaraRadera