tisdag 29 november 2011

Personlig tränare...

Hej Anna och vänner!
Sitter uppkrupen i soffan och väntar på en stor kopp te från min man. Usch vad han skämmer bort mig men som en vän alltid säger till sig själv och klappar sig på axeln -det är du värd-

Just nu känner jag så, att jag är värd det. För ca 3 veckor sedan anlitade jag en personlig tränare som har satt upp ett träningsprogram samt en bra kost för att komma i form. Tyvärr har stress och oregelbundna tider gjort att jag inte känner mig i topform för livet. Det handlar inte om någon speciell vikt, jag är nog ganska normal utan det handlar om att äta rätt och få upp flåset så jag orkar med allt jag vill göra.

Men jag kan helt ärligt säga att det är tuffa veckor att gå igenom. Hunger och träningsvärk har varit mitt liv dom 2 första veckorna men nu känns det riktigt bra. Imorgon ska vi ses igen och då får jag domen med måttband och våg.
Det vore hemskt om allt slit inte gett något resultat alls.

Håll tummen för mig snälla.

Kram Linda

4 kommentarer:

 1. Jag håller båda tummarna för dig min fina vän!!!! Som du kämpat...kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Va duktig du är som bestämt dig för att ta hand om dig själv!! Du är grym! Klart det har gett resultat!! STOR kram

  SvaraRadera
 3. Det är duktigt att du tagit itu med dig, men ibland tror jag att frisk luft och en rask promenad, helst varje dag, är bästa medicinen, men kanske både och är kanon!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Wow, det låter härligt (och jobbigt)! Själv sitter man här som en hösäck med kaffe och choklad... Man borde ta tag i det där... Kram, Marthina

  SvaraRadera