söndag 7 februari 2010

Här finns bara spår av damm...

Hej Linda,

Underbart med alla teckningar, här pysslas det bara med vår trapp och jag och barnen försöker hålla oss hemifrån så mycket som möjligt. I helgen har taken blivit målade i trappen, först var vi tvungna att bygga en ställning för att nå upp (bara det tog en halv dag...). Men nu är taken vita och fräscha.



Sen hann U även att påbörja slipningen av trappan idag, ett trappsteg är klart...det tog nästan 1 ½ timme...ni förstår vilken tid det här kommer att ta. Det är 16 trappsteg plus en trappavsatts längst upp, oj oj, många timmars slit blir det. Men vi ska nog försöka ta lite semester och jobba lite dagtid när barnen är i skolan. Man är lite mer effektiv då!

Det är det nedersta trappsteget här som är så gott som färdigslipat. Sen ska vi lasera stegen eller olja in dem, har inte bestämt vilket och "sockeln" imellan alla steg ska målas vit, precis som panelen ska bli på väggarna. Är det någon av Er som genomfört nån liknande renovering, har ni förslag på behandling av trappstegen? Kul om man kan få tips.
Återkommer när vi gjort fler framsteg i projekt "trapprenovering".
Kram från Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar