söndag 28 februari 2010

Söndagsångest:(

Hej Linda,
Usch, jag gillar inte söndagar, då är det slut på helgen och en hel arbetsvecka framför oss. Jag gillar att vara ledig med min familj och att träffa vänner, vara uppe lite längre på kvällarna, sova lite längre på mornarna (fast det sist nämda är ju sällan man får ändå, när man har småbarn...) Jag önskar att jag kunnde styra mina arbetstider mer själv, speciellt nu när barnen är små och fortfarande behöver en.

Idag var iallafall en liten deppdag, kännde inte för nått, så jag åkte iväg till affären och köpte tidningar, det blev en Lantliv och en special tidning: Trädgård&blommor, hette den.
Wow, jag blev genast piggare och längtar nu extremt mycket till våren (börjar kanske bli tjatig när jag säger det, men jag äääär ingen vintermänniska!)
Bild lånad från www.broarne.se
Jag behöver nog lite c-vitaminer pressade i dessa färglada citruspressar från Rice.
Eller baka en sockerkaka i dessa ursöta kakformar (från samma ställe) och tröst äta !


Bild från www.broarne.se
Eller varför inte ta ett glas vin i ett färglatt glas för en gångs skull,

Bild från www.broarne.se
Oj, det finns ju riktigt många sätt att pigga upp sig på, på en söndagkväll!!!
Ha nu en bra ny vecka, jag ska försöka!
Kram från Anna

2 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Härligt med lite inspiration som piggar upp! Denna dag känner jag mig av okänd anledning inte på speciellt gott humör. Kanske det bara beror på att det är måndag...

  Men tack för din snälla kommentar hos mig! DEN gjorde mig glad!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Jag går in och läser lite då och då, men sällan kommenterar jag. Ang- söndagsångest så hade Estelle en riktigt sur kväll i söndags - hon ville inte gå till skolan bara...Vi blev lite sura, men tänkte sedan att vi faktiskt oxå surar på söndagar ibland. Kanske skall vi ta den där Söndagsångestmiddagen snart som hänger på vårt kylskåp...Kram/Jocke

  SvaraRadera