onsdag 7 september 2011

Bröllopsdag

Hej Linda,

Kommer du ihåg vad vi gjorde idag för 9 år sedan? Slog klackarna i taket på min och Uffes bröllopsfest jiiihi. Ja, idag har vi alltså 9 årig bröllopsdag, tänk vad tiden går fort när man har roligt.
Vår bröllopsdag var helt fantastisk, alla som var med var underbara och jag kommer aldrig glömma alla fina tal som hölls till mig och min man. En dag som jag bär med mig som en av de bästa i mitt liv (förutom när våra två barn föddes förstås).


Idag har vi varit ute och ätit god mat på Alingsås bästa restaurang, Potatismagasinet. Jättegod mat i fin miljö (tyvärr hade jag inte kameran med mig så det blir inga bilder från kvällen) Jag kan verkligen rekomendera Er att äta där om ni har vägarna till Alingsås eller bor här.


Bilder lånade från www.edbladco.com , jag älskar smycken från Edblad, kanske får tipsa min man om detta till nästa bröllopsdag hihihi.


Störst av allt är kärleken!


Kramar från Anna

3 kommentarer:

 1. STORT GRATTIS;;; )
  Ni har en sak att hämta hos mig <3<3<3 nettan

  SvaraRadera
 2. Grattis till er båda dagen efter er bröllopsdag. Visst minns jag den Anna, ni var såååå fina.
  Älskar er och skickar lyckoönskningar till 9 fantastiska år till :-)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Ja tänk va´tiden går...fast vi leder ju - men inte stort. Firade ju 10 år den 30:e juni, eller var det juli? Min fru har svårt att komma ihåg - i vårt förhållande är det lite tvärtom, det är jag som kommer ihåg bröllopsdagar och så...
  Grattis då Uffe och Anna, Ni goa vänner som vi träffar alldeles för sällan - men snart bär det iväg på 2 veckor tillsammans. Underbara tanke KRAM från Jocke

  ps...jag köpte rosa champagne till min fru :-)

  SvaraRadera