onsdag 14 september 2011

Hemmakontor...

Hej alla bloggare!
Vad det hnder mycket i bloggvärlden just nu. Jag hänger inte med i alla inlägg hos er känner jag. Både för att jag har mycket att göra i arbetet och för att jag igår började på en 10-veckorskurs i entreprenörskap. Vi träffades igår alla och det var så roligt och spännande. Jag ser verkligen fram emot att gå denna.
Nu har jag iallefall flyttat hem kontoret och lämnat nycklarna till det gamla stället. Som jag skrev i förra inlägget så trivs jag så bra här hemma i min vrå. Och nu tänkte jag att ni ska få se lite hur jag har det.


Det tar ett tag innan man boat in sig och jag kommer att ändra mig flera gånger i hur det ser ut men just nu är jag ganska nöjd. Ska bara hitta lite förvaring för smått och gott. Ev ta upp ett loppisfynd jag gjorde i helgen. men det måste göras rent innan jag änns kan visa upp det.


Hoppas ni har det bra där ute, här blåser det och regnar idag igen. det är höst eller hur?


Kram Linda

6 kommentarer:

 1. Supersnyggt! Gillar stolen jättemycket! Kram/Marthina

  SvaraRadera
 2. Det är jättefint i ditt hemmakontor!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Å hej vännen, vilket kontor, med takfönster och allt ;)
  Ja du här blåser det men vi har BLÅ HIMMEL , hihi. Njuter av vämen i uterummet. Här får de inte bort mig i fösta taget...
  Kramkram <3 nettan

  SvaraRadera
 4. Hej så fint det blir!
  Idag är det sol, hoppas hos dig med :)
  kram

  SvaraRadera
 5. Hej vänner. Klart man inte kan hänga med på allt. Ja vi ska köpa en lägenhet, en liten en, hihi.
  För att göra en lång historia kort så går nu Michis på basketgymnasium på andra sidan stan, ca 2 mil bort. Jag och min man, mest jag, hmm kör henne flera gånger per dag fram och tillbaka mellan skola och träningar. Skulle hon ta kollektivtrafiken skulle det ta henne en och en halv timme enkel resa. Så vi har räknat på kostnader för bensin, och kommit fram till att det blir lugnast för alla om hon kan ha en lägenhet. Denna ligger mellan basketarenan och skolan. Så hon kan cykla mellan. Då hinner hon äta plugga och träna. Istället för att sitta i bil och stressa.
  Och inte mint jag får massa tid över... Melike;)
  Storasyrran kommer även hon få utnyttja lägenheten så klart. Så de är lite pirrigt just nu, hihi
  Kramkram <3 nettan

  SvaraRadera
 6. Hoppar in en sväng och säger hej. Vilken mysig jobb hörna. Den gillar jag. Önskar dig också en skön torsdag och en trevlig helg. Kramar från Maria

  SvaraRadera