tisdag 13 september 2011

Hemmajobb...

Hej Anna och ni andra bloggare!
Här sitter jag på övervåningen vid mitt skrivbord. Högarna växer och regnet smattrar på fönstret ovanför mitt huvud. Och jag älskar det. Aldrig känner jag så stor frihet som vid dessa tillfällen.
det var faktiskt därför jag startade företag för flera år sedan och jag ångrar det inte 1 sekund. Visst är det tufft och jobbigt ibland men vilken arbetsplats är inte så. Nu ska jag ta en liten paus för en äppelkaka och kaffe som min man serverade precis. Japp han sitter på 1 våning och jobbar hemma han med.

Tänk vad vi har det bra :-)

Vilken reflektion idag...

Kram Linda

4 kommentarer:

 1. Åh så mysigt! Jag har också ett jobb jag trivs med och med ganska stor frihet men att driva något "eget" skulle vara drömmen. Jag blir så nyfiken på vad det är för företag du har?

  Ha en fortsatt finfin tisdag!
  Kram
  Ann-Sofie

  SvaraRadera
 2. Gott! Så önskar man att många kunde ha det och så med servitör också, det är ju inte alltid dom ingår så där....och det är mysigt när det smattrar regn på taket!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Mysigt! Jag arbetar heltid men driver företag vid sidan om, det är otroligt roligt! Både jag och min man är egna företagare. Det är en så spännande resa! Kram/Marthina

  SvaraRadera
 4. Hej vännen låter ju hur mysigt som helst. Kram kram <3 nettan

  SvaraRadera