söndag 15 januari 2012

Hur går det alla smörblommor?

Hej alla smörblommor!
Hur går det för er? Själv jobbar jag på för att hitta inspiration att träna och undvika viss mat. Jag längtar efter våren och mina promenader, solsken och sparka grus. Så sa jag till min man igår när han peppade mig att gå ut och gå. Jag gick inte ut... Inte idag heller hur mycket solen än sken och vädret var toppen. Jag får inse, jag är laaaaaat, jag tror att jag ska få tillbaka kondisen utan att träna. Jag tror att jag ska bli piggare inombords utan att behöva tänka på vad jag äter...
Jag vill ut och springa, jag vill bli pigg och jag vill känna mig stark men jag har absolut iiiingen motivation till att börja och komma över pukeln till att vilja istället för måste.

Jag tränade faktiskt idag. Styrkepass hemma. Det var skönt och lite stolt känner jag mig att något blev gjort, jag får vara nöjd med det lilla.

Berätta, hur gör du för att komma igång?

Kram Linda

3 kommentarer:

 1. Återkommer med smörblommestatus....

  Ville bara titta in här och ge er en blog award! Tack för goa kommentarer hos mig och tack för all den inspiration och energi ni ger!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Hej igen,
  Kämpar också med motivationen! Och tillfällen att komma ut. Jag bor på landet och här blir det becksvart på kvällarna, så att ge sig ut på en löprunda då är helt uteslutet. Det får bli på helgerna och så får jag väl ge mig på crosstrainern som står där och ger dåligt samvete, på vardagarna! :) Men än så länge har det inte lyckats, en powerwalk denna helgen bara.
  Sen är det ju det där med maten. Jag släppte verkligen alla hämningar under julen och frossade i choklad, skumtomtar, kola och allt annat gott. Nu är det svårt att bli av med det där sockerbehovet som byggts upp, som alltid finns där i och för sig, men det blir värre av sådana där perioder då jag ätit mycket godis. Nu försöker jag att bara äta godis på lördagen, om jag nu överhuvudtaget skall äta något. Helst ska jag ju inte äta det alls. Jag kämpar också med att bara ta en porion mat vid middagen och att försöka dra ner på bröd och kolhydrater.
  Kämpa kämpa kämpa! Tufft, men det ska gå!
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. va kul att höra att nån annan oxå får kämpa så man inte tror man är ensam.. Jag försöker att gå ut på en 4-6 km promenad.. men det vill ju inte bli varje dag för nu har vi haft kallt.. ända ner till -20..idag är det-12..men maten kan man ju hålla igen på trots kyla,, haha.. undviker potatis ,godis o ljust bröd.. mörkt bröd tar jag till morgonkaffet...o istället för potatis blir det kål, morötter, broccoli...kakor o bulla äter jag inget av i veckorna utan unnar mej lite då det blir helg...annars så tröttnar jag nog.. har ingen våg men måttband finns..o min mage har minskat med 5 cm..sen den 9 jan.. Jag får väl va nöjd...Vi får hålla ut.. tills den gula blomman visar sej...kämpa på... kram.

  SvaraRadera