tisdag 17 januari 2012

Tidningssamlare?

Hej Linda och januari bloggare:)


Jag måste erkänna en sak, jag har ett beroeende...jag kan inte gå förbi tidningshyllorna i en butik utan att köpa en inredningstidning...Jag älskar att läsa bloggar och söka inspiration på nätet, men inget går upp emot att läsa en riktig tidning och vika hörnen där man hittar bra ideér.

Nu är det bara så att det börjar bli väldigt mååånga tidningar här hemma...och jag har svårt att göra mig av med dem. Det finns ju något fint i alla, ett bra tips eller ett spännande recept.


Nu behöver jag komma på en bra förvaring till en del av tidningarna (får väl rensa bort några trots allt). Någon som har samma problem?Denna bild är från IKEA. Hade man ett stort rum/kontor vore ju detta lösningen, men det har inte vi tyvärr.


Det kanske helt enkelt får bli några av dessa snygga tidskriftshållare från Perfect Home, till mina favorit tidningar.
Jag har fått en del frågor ang. Perfect Home och deras produkter och tar nu chansen här att säga; Vill Ni vara värdinna för ett party hemma hos Er och bor ni i eller i närheten av Alingsås, så får ni gärna kontakta mig via bloggen. Jag berättar gärna mer för Er isåfall hur allt går till.


Ha en jättebra dag alla härliga bloggerskor!


Kram från Anna

5 kommentarer:

 1. Haha! Lustigt fenomen det där, och har precis totat ihop ett inlägg om just den grejen. Så mysigt ju att bläddra i tidningar, men sen samlar dom sig på hög.....

  SvaraRadera
 2. Fråga min man- han blir galen på alla mina tidningar;) en del får jag inte plats med så jag måste spara dem i källaren...han säger alltid att varför ska de ligga där och samla damm du kommer ju aldrig titta i dem igen- HA där har han fel- eller??? hihi kram

  SvaraRadera
 3. Jag faller alltid för alla dessa erbjudande man får, 2 för 49:- eller nåt sånt. Och nej, jag kan inte slänga dem heller, så de ligger lite överrallt...

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Jag känner igen det, men har lärt mig att rensa ut ;) Men det har inte varit lätt rent mentalt att skiljas ifrån dessa högar. Men när man har flyttat några gånger så inser man att man kanske borde lära sig att rensa lite. Ja, det är inte lätt ;)
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram Ann-sofie

  SvaraRadera
 5. Ha, vi har samma last. Jag går ALDRIG förbi ett ställ eller en affär med tidningar, jag kan inte. Men sen i höstas har jag gjort ett allvarligt försök att låta bli och det har gått bra.

  Vi översvämmas i vissa delar av vårt hus av alla magasin, det är som en drog.....men nu har jag sorterat upp alla och ska gå igenom dom och klippa och spara, sen får vi se hur jag hanterar det hela!!

  Är också vintermänniska förresten och känner mig allt ganska snuvad på vintern i år. Det var bara igår det var frost, hittills, här....Idag är det dimma igen....

  Agneta kram

  SvaraRadera