söndag 8 januari 2012

Nu börjar allt igen...

Hej Anna och bloggare!
Söndagen innan skolstart och lite ångest blandat med spänning ligger i luften hos oss. Vi går in i det sista och myser. Leker med kaninen, fikar och spelar wii.

Det är en bra söndag här.

Hoppas ni alla mår bra.


Kram Linda

6 kommentarer:

 1. Hej
  Låter underbart mysigt njuter också av sista dagen
  Här hemma!
  Tack så fin hälsning hos mig och jättekul att hitta hit
  Så mysigt o fint!!!
  Många kramar från mig

  SvaraRadera
 2. HIhi söndag innan skolstart här hemma oxå;) så här slappas det. Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Skönt med en riktig slappardag!
  Det blir det här idag. Verkar to.m som att det blir en fin dag med sol, inte illa alls!

  Vad roligt att ni ska måla en trapp. Vad är det ni har nu och hur har ni tänkt er den nya?
  Vi hade som du ser på bilden en furutrapp med nålfiltsmatta. Jag hade hoppats att vi skulle kunna ta fram trästeg under, men tyvärr. Där var bara masonit. Så det fick helt enkelt bli en ny matta. Det tog allt lite tid att måla alltihop. Men jag gjorde som så att jag sandpapprade lite lätt och tvättade med målartvätt. (allt enl. färgaffären..) Sedan grundade jag med häftgrund och täckte sedan två gånger. Gjorde det sena kvällar när barnen hade lagt sig. Man vill ju ogärna ha en massa spring i trappan... Det tog nästan tre timmar varje gång, kommer jag ihåg. Men varje kväll i tre dagar så är det över. Man får se det så. Och till resultatet natrurligtvis :)
  Det här blev visst lite långt... Men det mest konkreta tipset jag kan ge dig är att göra det när det är lugnt i huset :)

  Kram Anna Lena

  SvaraRadera
 4. Förstår precis vad du menar när du skriver ångest blandat med spänning. För visst är det mysigt att vara ledig och slippa alla rutiner och tider ett tag, men sedan tror jag vi alla mår bra av att få lite ordning på tillvaron igen.
  Tack för fin kommentar om dockskåpet. Man kanske kan tro att det är tapet, men det där blommönstret är tyg (stuvbit) som jag hittade på Panduro i övrigt har jag målat med hobbyfärg. Kul pyssel men såklart tidskrävande. Hade jag haft ännu mer tid (vilket man sällan har när man har små barn i huset) så hade jag nog pimpat dockskåpet ännu mer ;)
  Önskar dig en fin start på 2012 och den här arbetsveckan!
  Kram
  Ann-Sofie

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det skönt med ledighet men också skönt när vardagen hittar tillbaka igen.
  Kul med smörblommeprojektet.Heja dig! Denna vecka börjar strikt mathållning och träning för mig också. Hoppas på resultat.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 6. Ja, nu har vardagen börjat igen. Jag började så smått jobba förra veckan och igår drog det igång på allvar. Lilltjejen började på dagis igår och idag var det skola för stora tjejen. Trist på ett sätt, men skönt på ett annat.

  Jag hänger gärna på ert Smörblommeprojekt! Jag har 5 envisa kilon att gå ner. Precis som du så var jag superduktig för ett år sedan och gick ner det jag ville, tränade och var duktig. Men....sen hände nåt...och nu har jag helt kommit ur träningsrutinerna och de där 5 kg sitter som berget..... Så, jag är på! Skönt med lite pepp. :)

  Kram Jennica

  SvaraRadera