onsdag 18 januari 2012

Vårkänslor...

Hej Linda och alla ni andra,

Idag fick jag sådana otroliga vårkänslor på jobbet. Vid den här tiden när det börjar komma in vårkläder, så brukar det första som kommer gå i denim, blått och fräscht vitt. Jag är en jeanstjej ut i fingerspetsarna, så jag älskar naturligtvis detta mode (jag är ju även en vårmänniska, så detta går ju hand i hand:)

Lite inspiration från dagens arbete. Nu vill jag slänga på mig jeansjackan och conversen och gå ut och plocka tussilago...men jag får nog vänta ett tag tyvärr!
Ha det så bra alla ni underbara.
Kram från Anna


P.S. Vi har förstått av flera av Er, att det inte går att kommentera på vår blogg och vi har även svårt att läsa kommentarer när man använder Internet Explorer. Men om man använder Firefox, så funkar det. Vet inte varför det har blivit så här men felet ligger nog hos Blogger. Vi undersöker detta och hoppas att ni fortsätter att skriva era glada kommentarer hos oss, som vi älskar så att läsa. D.S

2 kommentarer:

  1. Tråkigt med bloggerstrul...härliga vårkänslor;) Kramar

    SvaraRadera
  2. Fina jeansbilder som verkligen får en att längta ännu mer till våren. Själv använder jag mest Google Chrome el Safari som webbläsare och har aldrig haft några problem. Explorer är verkligen ingen höjdare. Hoppas ni får ordning på det. Ha en finfin dag!
    Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera